Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Dit gebeurt er als er een gelijkspel is bij een eilandraad in 'Expeditie Robinson'

De eilandraad is elke week een spannende afsluiting van de aflevering van Expeditie Robinson. Met slimme bondjes weten de kandidaten anderen naar huis te spelen. Maar wat gebeurt er als de eilandraad eindigt in een gelijkspel?

In het huidige 20ste seizoen van Expeditie Robinson is het al een aantal keer voorgekomen dat er met maar 1 stem verschil een kandidaat het spel moest verlaten. Gelijkspel werd het in dit seizoen nog niet, maar dat is in het verleden weleens voorgekomen. Maar hoe lossen ze dat eigenlijk op?

Advertentie

Woordproef
In 2012 kregen kandidaten Min Hee en Matthias evenveel stemmen tijdens een eilandraad. De makers besloten toen op de stemmen uit eerdere afleveringen erbij op te tellen, maar dat eindigde opnieuw in een gelijkspel. Toen moesten de 2 kandidaten ter plekke nog een proef doen, de zogeheten woordproef. Mocht dat dit seizoen dus toch nog een keer gebeuren, dan is de kans groot dat ze dat zo oplossen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Grazia.nl. Beeld: RTL

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien