Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Wie durft: een geurkaars die naar jus ruikt in je huis

Het bekende kiprestaurant KFC brengt een speciale geurkaars op de markt en nou ja, daar moet je wel zin in hebben. De kaars ruikt namelijk naar jus.

Jawel, vette vleesjus.

Advertentie

En die kleur heeft de kaars ook precies. De kaars is in Engeland te krijgen, omdat daar vaak friet en kip met jus wordt gegeten.

Woonkamer vol fastfood
De keten maakt wel duidelijk dat het niet de bedoeling is dat de kaars opgegeten wordt en dat het ook niet echt lekker smaakt in combinatie met friet. Het is geen saus. Nee, het is echt bedoeld om te laten branden in je huis. Zodat je huis altijd naar KFC ruikt als je daar zin in hebt, zeg maar.

Wat voor jou?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: Twitter

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien