Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dít zijn de gevaarlijkste plekken in huis om sex te hebben

Een spannend sexleven: dat willen we allemaal. Maar ook weer niet zó spannend dat je op de Eerste Hulp belandt met je liefde. Ongelukjes tijdens de sex voorkomen? Doe het dan vooral niet op déze plekken.

De Britse organisatie End of Tenancy Cleaning London is gespecialiseerd in schoonmaken van kamers. Grote kans dat ze in deze kamers weleens iets spannends (of vies…) tegenkomen, want de organisatie besloot een opvallend onderzoek te doen. Het bedrijf ondervroeg 2.397 deelnemers over ongelukjes tijdens de sex.

Advertentie

Blessures tijdens de sex

En de resultaten zijn behoorlijk pijnlijk: maar liefst 89% van de mannen en 49% van de vrouwen heeft zich weleens flink bezeerd tijdens het bedrijven van de liefde. 72% bezeerde zich weleens aan het hoofd, 61% aan de benen, 58% aan de rug, 49% aan de heupen en 38% aan de armen. Ouch!

Badkamer

Waar men deze blessures dan vooral oploopt? De badkamer! De onderzoeksresultaten liegen er niet om: doe het vooral niet onder de douche, in het bad, of op een andere gladde plek in de badkamer. Maar liefst 91% van de onderzochten gaf aan weleens onderuit te zijn gegaan in de douche. Toch geven 3 op de 4 mensen aan dat de badkamer wel hun favoriete plek is om van bil te gaan.

Keuken

Na de badkamer is de keuken, met 86% de gevaarlijkste plek. Dat heeft dan weer vooral te maken met het keukengerei dat er allemaal te vinden is. Denk aan bestek en servies: daar kun je je flink aan verwonden. Toch laat 7 van de 10 deelnemers weten dat ze het graag in de keuken doen.

Bank en bed

En dan de bank: dit lijkt misschien een hele comfortabele plek om de liefde te bedrijven, maar toch gebeuren hier ongelukken. Bij 3 op de 4 onderzoeksdeelnemers ging het hier al een keertje mis.

Misschien is het daarom toch maar verstandig om gewoon voor je oude, vertrouwde bed te kiezen. En volgens het onderzoek blijkt dat we dat ook massaal doen. Het bed is de lievelingsplek om sex te hebben voor 96% van de mensen.

Dít zijn de 5 voordelen van ‘slow sex’ volgens Rianne

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: HLN. Beeld: iStock

Lees meer

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien