Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Handig: je kunt een gezamenlijk boodschappenlijstje bijhouden op je iPhone

Een rommelig boodschappenlijstje is verleden tijd. Met de nieuwe update van de iPhone kun je je lijstjes delen. Scheelt een hoop gekras.

Heb je eindelijk alles op een lijstje, willen je kinderen toch liever iets anders. Door je boodschappenlijstje op je iPhone bij te houden en deze te delen met je gezin, hoef je nooit meer te krassen en nooit meer te horen dat er iets niet is, want dan hadden ze het zelf maar op het lijstje moeten zetten. Let op: je hebt hier wel iOS 10 voor nodig.

Advertentie

Uitnodigen
Stel eerst in dat je notities gesynchroniseerd zijn met je iCloud door in je instellingen naar iCloud te gaan en daar Notities in te schakelen. Ga dan naar je notities en open daar een nieuwe notitie bij ‘Notities’ onder het kopje ‘iCloud’. Rechtsboven in de notitie zie je het icoon om iemand toe te voegen (een poppetje met een plusje). Nu kun je iemand toevoegen via bijvoorbeeld een sms of een e-mail. Als iemand je uitnodiging dan opent, krijgen ze ook toegang tot het lijstje en kunnen ze ook dingen toevoegen. Ook handig als de kinderen boodschappen moeten doen.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

De mooiste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: Purewow.com. Beeld: iStock.

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien