Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Het lijkt wel nep: vrouw spot gigantisch spinnenweb in Zeeland

Als je bang bent voor spinnen, kun je onderstaand artikel misschien maar beter even aan je voorbij laten gaan… De Zeeuwse Anette Jansens spotte tijdens een wandeling in Cadzand namelijk een gigantisch spinnenweb. Het lijkt haast niet echt te zijn, maar schijnt om een bijzonder natuurverschijnsel te gaan.

De foto’s van de fotografe gaan inmiddels het internet over. Wát een bijzonder beeld.

Advertentie

Gigantisch spinnenweb
De vrouw was nietsvermoedend aan het wandelen toen haar oog op het spinnenweb viel. Aan RTL Nieuws vertelt ze dat ze besloot om naar huis te gaan om haar camera tevoorschijn te halen, zodat ze het natuurverschijnsel kon vastleggen. “Door de dauw zijn het prachtige foto’s geworden. De draden hebben een enorme lengte en er liggen meerdere grasvelden vol mee. Het is een spektakel”, aldus Anette.

Natuurverschijnsel
RTL Nieuws meldt dat het grote spinnenweb om een natuurverschijnsel gaat dat ‘engelenhaar’ wordt genoemd. Dit wordt veroorzaakt door hele kleine spinnetjes, die in deze herfst- en winterperiode naar boven kruipen. Vervolgens gooien de insecten hun spinrag uit, dat vervolgens door de wind wordt meegenomen.

De man van Anette heeft de foto op Facebook gegeeld. Wat een bijzonder schouwspel, he?

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: RTL Nieuws. Beeld: iStock

Speel hier de sudoku van zondag 19 januari

Sudoku puzzel Libelle

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze zondag 19 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien