Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Droomvacature: gin-drinker gezocht die wereld over wil vliegen

Gin-fans opgelet! Je kunt nu je favoriete weekendactiviteit (gin drinken) tegen betaling op de gaafste plekken ter wereld doen.

Het gin-merk Bombay Sapphire is namelijk op zoek naar iemand die tussen augustus en november de wereld over wil reizen. Wat je moet doen? Gin-producten ophalen in Mumbai, Hongkong, San Francisco, New York, Tokio en Lissabon om die vervolgens af te leveren in Londen, waar een nieuwe bar van het gin-merk wordt geopend.

Advertentie

Niet geheel verrassend moet je deze toffe kans(en) wel vastleggen op social media. Je moet 21 jaar of ouder zijn, prima foto’s kunnen maken, goed kunnen schrijven en je weg kennen in social-media-land. O, wacht: je moet af en toe wel victoriaanse kleding aan op de foto’s, maar het allerleukste hebben we nog niet eens vermeld… Een vriend of vriendin mag met je mee!

Je hebt nog tien dagen om je aan te melden. Dat doe je hier, tot en met 27 augustus dus.

Proost!

Wie liever dichterbij huis blijft, zou lekker dit 3-daagse arrangement in Volendam moeten boeken:

3-daags Heerlijk Volendam arrangement
3-daags Heerlijk Volendam arrangement
vanaf 82,-
Boek hier

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje.

Bron: Metro Nieuws. Beeld: iStock.

Sylvia Witteman: “Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken”

Sylvia Witteman moeder ziekenhuis Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week maakt Sylvia zich zorgen om haar moeder in het ziekenhuis.

Mijn oude moeder, alleen thuis, was ’s avonds gevallen en kon niet meer opstaan. Naar haar telefoon kruipen kon ze nog nét. “Goddank!”, zeiden mijn broer, zus en ik tegen elkaar. Het is wonderlijk, hoe je bij zulke rampspoed blij kunt zijn met kleinigheden. In het ziekenhuis bleek haar linkerheup gebroken. Ik zag het op de röntgenfoto. Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken. Ze m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien