Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Hondenliefhebbers opgelet: hier wordt het eerste hondencafé van Nederland geopend

Stel je voor: jij geniet van een heerlijke kop koffie in een café, terwijl je viervoeter overal rond mag huppelen.

Binnenkort is dit mogelijk, en wel in de binnenstad van Groningen. Een exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar Hondencafé Kwispel moet het allereerste hondencafé van Nederland worden.

Advertentie

Lekker knuffelen
Initiatiefneemster van het vrolijke café is Marijke Haaksema. Het idee? Een hondencafé en dagopvang in één, waar zowel viervoeters als hun baasjes welkom zijn. Voor een vast bedrag per halfuur kun jij onbeperkt aan de koffie en thee, terwijl je ondertussen met alle dieren knuffelt.

Crowdfundingactie
Het is nog niet bekend waar het hondencafé zijn deuren gaat openen. Marijke heeft in het café plek voor zo’n 5 tot 10 honden tegelijk. Om haar plan te realiseren heeft ze een crowdfundingactie opgezet. Het doel is 25.000 euro ophalen zodat het café eind dit jaar haar deuren kan openen. Wij kunnen niet wachten.

Bron: NU.nl. Beeld: iStock

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien