Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Hondenliefhebbers opgelet: hier wordt het eerste hondencafé van Nederland geopend

Stel je voor: jij geniet van een heerlijke kop koffie in een café, terwijl je viervoeter overal rond mag huppelen.

Binnenkort is dit mogelijk, en wel in de binnenstad van Groningen. Een exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar Hondencafé Kwispel moet het allereerste hondencafé van Nederland worden.

Advertentie

Lekker knuffelen
Initiatiefneemster van het vrolijke café is Marijke Haaksema. Het idee? Een hondencafé en dagopvang in één, waar zowel viervoeters als hun baasjes welkom zijn. Voor een vast bedrag per halfuur kun jij onbeperkt aan de koffie en thee, terwijl je ondertussen met alle dieren knuffelt.

Crowdfundingactie
Het is nog niet bekend waar het hondencafé zijn deuren gaat openen. Marijke heeft in het café plek voor zo’n 5 tot 10 honden tegelijk. Om haar plan te realiseren heeft ze een crowdfundingactie opgezet. Het doel is 25.000 euro ophalen zodat het café eind dit jaar haar deuren kan openen. Wij kunnen niet wachten.

Bron: NU.nl. Beeld: iStock

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien