Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Dít gebeurt er allemaal in GTST in september

Wie geen geduld meer heeft na de cliffhanger van vorig seizoen: het is bekend wat er allemaal gaat gebeuren in de komende weken van GTST.

En dat is nogal wat, ja.

Advertentie

Op het puntje van je stoel
Vanaf 4 september is de soap weer dagelijks terug op televisie na een zomerstop van een aantal weken. Het seizoen eindigde toen met een brand in Boks. De vraag is nu: wie overleeft het en wie niet?

In de eerste week van september gaat het vooral over hoe de brandweer de brand probeert te blussen. Zodra deze onder controle is, is het duidelijk dat er 1 iemand is overleden. Het slachtoffer moet nog worden geïdentificeerd. Wat tegelijkertijd ook te zien is is dat Ludo worstelt met een schuldgevoel. Daarnaast wordt Rik bedreigd…

En wat er met de anderen gebeurt? Laura wordt opgenomen. Janine, Nina en Kimberly zijn het daarnaast niet eens met een keuze van Ludo. Een wreed familiemoment bij hem thuis wordt verstoord door iemand die maar niet weg wil gaan.

Roddels
De weken daarna – dus in de afleveringen van 11 tot en met 15 september – is er nog meer lief en leed in Meerdijk. Job komt dan iemand tegen die grote indruk op hem maakt.  De begrafenis van het nog onbekende slachtoffer vindt plaats en iedereen komt afscheid nemen, behalve Laura. Sam kampt met ernstige slaapproblemen en Linda probeert haar te helpen. En Naud, die stapt volledig uit zijn comfort zone.

Er is inmiddels bevestigd wie er de soap gaat verlaten. We verklappen het niet in dit artikel – maar ben je nieuwsgierig, dan kun je in ons andere artikel verder lezen.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Cosmopolitan. Beeld: ANP

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien