Dagje wellness: van 33,50 voor 12,95 >

Wil je ook (samen met je kat) gratis kattenbrokjes testen?

Als echte kattenliefhebber wil je natuurlijk niets liever dan het allerbeste voor je kat. Hem of haar de beste voeding geven die past bij de leeftijdsfase en die je kat doen spinnen van geluk.
Gebruik nu deze kans om samen met je kat de brokjes van Whiskas gratis uit te proberen. Zeker weten dat je kat dolblij wordt!

Libelle samen met Whiskas

Kattenbrokjes op maat
Whiskas is specialist als het aankomt op kattenvoeding. Iedere kattenleeftijd heeft andere behoeftes. Zo zijn de brokjes voor kittens van 2-12 maanden kleiner, zodat een kitten ze makkelijker kan eten en zorgt de extra calcium voor de ontwikkeling van sterke botten en een gezond gebit. Brokjes voor volwassen katten vanaf één jaar bevatten extra omega 6 vetzuren en zink voor een gezondere vacht en helpen de extra mineralen met het ondersteunen van gezonde urinewegen. Brokjes voor senior katten vanaf 7 jaar bevatten extra taurine en vitamine E waardoor het natuurlijke afweersysteem ondersteund wordt en dragen bij aan een gezond hart.

Onderzoekscentrum of dierenpension?
Goede voeding voor katten wordt gemaakt door katten- en dierenliefhebbers. Dat is bij Whiskas niet anders. Whiskas werkt nauw samen met dierenonderzoekscentrum Waltham. Hier is interactie tussen mens en dier heel belangrijk en gaat altijd voor. De onderzoekers  verzorgen 170 honden en 340 katten. De dieren hebben allemaal een naam en na 8 jaar worden ze geadopteerd en krijgen ze een eigen thuis.

Wil je Whiskasbrokjes uitproberen?
Ben je ook zo benieuwd naar de Whiskasbrokjes die zijn afgestemd op de levensfase van jouw lievelingsdier?
Meld je dan nu aan om bloginsider te worden. Je volgt dan ook meteen hoe anderen: bloggers, katten en kattenliefhebbers reageren op Whiskas.
Als je wordt uitgekozen krijg je het hele Whiskas Bloginsiderspakket thuisgestuurd. Dan mag je meedoen aan onze leuke opdrachten samen met een hele groep bloggers, bloginsiders en kattenliefhebbers.
Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden voor zo’n pakket door hierop te klikken, dan kun jij ook jouw #whiskasmoment delen!

 

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien