Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

4 handige tips om je slordige gang netjes te houden

De gang is meestal een verzamelplek van jassen, rondslingerende schoenen, sjaals en tassen. Dat kan het vrij lastig maken om de hal toch netjes te houden.

Maar met deze tips kom je een heel eind.

Advertentie

1. Eén groot meubelstuk

Vind je het lastig om je hal mooi en handig in te richten? Dan kun je het beste voor een hip all in one meubelstuk gaan. Zo kun je de plank niet misslaan en kun je alles kwijt. De gang ziet er zo een stuk opgeruimder en netter uit dan wanneer overal wat rondslingert.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VASAGLE (@vasaglefurniture) op

2. Opbergen

Door opbergmanden of een kastje in de gang te plaatsen, kun je alles netjes opruimen. Zo kun je heel gemakkelijk alle handschoenen, sjaals en tassen opruimen en werk je het mooi weg. Bovendien zijn de rotan opbergmanden helemaal hip nu.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

STYLINGTIP | Op zoek naar een tijdloos item? Dan is de ronde spiegel zeker een aanrader! Het is niet alleen een praktische accessoire maar ook een mooie toevoeging op zichzelf. Hang je spiegel op aan de wand met leren banden of een oude riem voor een modern én stijlvol effect. Of hang je spiegel op tegenover een raam, zo reflecteert het buitenlicht naar binnen.⁠⠀ ⁠⠀ 🛒 Bestel onze rotan spiegel gemakkelijk via link in bio!⁠⠀ ⁠⠀ #HetMandenhuys #rotan #rattan #manden #mand #basket #spiegels #spiegel #mirror #rondespiegel #interieur #interior #inspiratie #inspiration #interieurinspiratie #trend #modern #style #styling #design #accessoires #naturel #natural #landelijkwonen #hal #woonkamer⁠⠀ ⁠⠀

Een bericht gedeeld door Het Mandenhuys (@hetmandenhuysnl) op

3. Eén kleur

Wanneer je allerlei kleuren door elkaar gebruikt, ontstaat er al snel ene ‘allegaartje’. Dit ziet er druk en chaotisch uit. Daarom is het slim om in de gang maar één kleur te gebruiken. Zo maak je er heel simpel een mooi geheel van. Kies voor een rustige kleur, bijvoorbeeld een blauw-, groen of pasteltint. Deze kleur kun je combineren met witte of zwarte items.

4. Opvallende kapstok of kledinghaken

Een simpele witte wand is natuurlijk een beetje saai. Bovendien valt de ‘rommel’ daardoor veel meer op. Probeer daarom eens de aandacht te trekken met een grote, opvallende kapstok. Deze heeft niet alleen praktische functie, maar fleurt ook je gang op.

Zó vaak zou je moeten opruimen om je huis netjes te houden:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Jani TV. Beeld: iStock

Lees meer

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien