Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Ruim die paraplu maar weer op: heerlijke nazomer op komst

Na regen komt zonneschijn, dat blijkt maar weer. Want nadat we plots te maken hadden met herfstweer, blijkt er nu ineens een heerlijke nazomer op komst. Na donderdag kunnen we tóch nog even genieten van zon en warmte. Dat meldt Buienradar.

De temperaturen kelderden flink de afgelopen weken. Regen, wind en onweer raasden over het land. Dat was even wennen en een fiks contrast met de hittegolf die kort daarvoor nog plaatsvond in Nederland.

Advertentie

Nazomer op komst
Maandag, dinsdag en woensdag is het nog wel wat wisselvallig. Er kan hier en daar nog een buitje vallen en de temperatuur ligt rond de 17 graden. Maar in de loop van de week klimt de temperatuur omhoog. “Het gaat deze week de goede kant op met het weer. Na donderdag wordt het droog en komt de zon opnieuw tevoorschijn”, zegt Martijn Dorrestein van Buienradar tegen Editie NL.

Aanhoudende warmte
Wat we kunnen verwachten? Zon, warmte en een nazomer die naar verwachting een dikke week of misschien zelfs langer aanhoudt. “Mogelijk loopt de temperatuur na het weekend zelfs op tot 22 graden. Maar dat kunnen we nog niet met zekerheid zeggen”, aldus Martijn. Een heerlijke nazomer, dus!

Orkanen
De reden van de stijging in temperatuur zijn de orkanen Dorian en Gabrielle, die langs Amerika en de Atlantische Oceaan razen. “Beide orkanen trekken langs het noorden van Nederland. Na afloop bouwt er een hogedrukgebied op, wat leidt tot zomerweer”, verklaart Martijn van Buienradar.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien