Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Híer moet je heen met iedere Star Wars-fan

De iconische Star Wars filmreeks, die ontstond in de jaren ’70, is nog steeds even hot. In de afgelopen paar jaar zijn er maar liefst 5 films gemaakt waarvan de eerstvolgende in december uitkomt. Spannend natuurlijk. Maar voor de échte fan komt er nu wel iets heel unieks naar Nederland…

De kans is groot dat je wel eens een Star Wars film hebt gezien. Met je man, je vriend, je zoon, of gewoon omdat je zelf gek bent op de iconische sciencefiction reeks. Wat je vooral bij zal zijn gebleven is waarschijnlijk de muziek. De herkenbare tonen wanneer Darth Vader komt opdoemen uit de verte, of wanneer er een spectaculair ruimtegevecht plaatsvindt…

Advertentie

Deze muziek, gecomponeerd door de Amerikaanse John Williams voor de eerste film in 1977, komt in concertvorm naar Nederland. In Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam kun je genieten van een spectaculaire avond voor jezelf of samen met een échte Star Wars-fan.

Tijdens dit concert zal de iconische muziek uit de films door een groep van 150 topmusici live worden gespeeld. Onder leiding van befaamd dirigent Raymond Janssen, brengen zij de bekende nummers uit de Star Wars-reeks – en andere films – ten gehore.

Leuk voor jezelf of als cadeau? Wij van Libelle hebben een leuke korting voor jou. Ga naar onze shop voor de tickets en wees bij één van de drie exclusieve concerten in Nederland.

The Star Wars Suites: €10 korting per kaart
The Star Wars Suites: €10 korting per kaart
Vanaf €44
Bestel snel

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien