Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Hilarisch: dit apparaatje vertelt je hoe je hond zich voelt

Is hij nou bang voor die grote hond of valt ’t wel mee? Is hij nu gestresst of gewoon speels? Is jouw hond af en toe ook een groot raadsel voor jou? Dan is dit nieuwe product iets voor je.

Het Japanse bedrijf Inupathy brengt een speciaal hondenvestje op de markt die aangeeft hoe je hond zich voelt.

Advertentie

Lampjes
Dit vestje trek je bij je hond aan en zo kan het apparaatje de hartslag van je hond meten. Op het vestje zitten LED-lampjes en deze laten je door middel van verschillende kleuren weten hoe je hond zich voelt.

Kleuren
Zo staat groen bijvoorbeeld voor ‘relaxed’, paars staat voor ‘stress’ en rood voor ‘opgewonden’. Als het vestje witte lampjes laat branden, dan is je hond erg geïnteresseerd in iets. Als er regenboogkleuren op het vestje komen, dan is je hond gelukkig.

App
Er is ook een app ontwikkeld voor bij het vestje. Hierop kun je de emoties van je hond bijhouden. Je krijgt in een handig overzichtje te zien hoe vaak je hond bepaalde emoties heeft. Experts geven je in de app dan ook adviezen over hoe je hiermee om kunt gaan.

Commercial
Het bedrijf maakte natuurlijk ook een commercial voor het product. En dat is er eentje waarbij het bedrijf duidelijk wil inspelen op de emoties van hondenbaasjes. Want als je je als baasje normaal gesproken regelmatig zorgen maakt over je hond en je afvraagt of hij of zij niet angstig is, word je volgens de commercial door het vest gerustgesteld. Het aanschaffen van deze gadget zou dus vooral voor jou als hondeneigenaar een heleboel stress en zorgen schelen.

Kan jij ook wel zo’n apparaatje gebruiken omdat je soms helemaal niks begrijpt van je hond? Niet gek, honden zijn ook best rare beesten, zoals je kunt zien in deze hilarische video:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Welingelichtekringen. Beeld: iStock

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien