Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Hilmar te gast bij de Barry Paf Show bij 100% NL

Dinsdag is Hilmar aangeschoven bij de Barry Paf Show bij 100% NL om te praten over het jubileumnummer. Bekijk het hieronder:

Het dubbel dikke jubileumnummer ligt vanaf donderdag 11 april in de winkel. Het nummer werd dinsdag 9 april al groots gelanceerd tijdens het Libelle Nieuws Cafe. Hier gingen ook 4 powervrouwen in gesprek met Humberto Tan over 3 generaties vrouwen in Nederland, aan de hand van ons Grote Jubileum Onderzoek.

Advertentie

jubileumnummer

Het Jubileumnummer
Voor het jubileumnummer zijn er 3 generaties Libelle-lezeressen uit het hele land gefotografeerd en geportretteerd door 3 generaties top-fotografen, met onder andere Katja Schuurman (44) met haar moeder Sonja (70) en dochter Sammie (8).

Verder vind je in het jubileumnummer: feesttaarten van experts, om zelf te maken, met recepten van onder andere Yvette van Boven en Rutger, Menno & Janny van Heel Holland Bakt. Interviews met 5 powervrouwen, gefotografeerd door Humberto Tan. En wie jarig is trakteert: in samenwerking met TUI geven we 10 droomreizen weg en met Libelle Deelt Uit geven we zelfs voor € 60.000 aan prijzen weg. Als dat geen mooi feestje wordt?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

 

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien