Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zó vaak zou je je linnen boodschappentas moeten wassen

Hartstikke goed voor het milieu, die herbruikbare boodschappentassen. Maar ehm, heb je er wel eens aan gedacht die canvas tas in de wasmachine te gooien? Want zelfs als je de tas alleen gebruikt voor boodschappen en er niet ook je vieze sportkleding in verplaatst, kan -ie al behoorlijk vies zijn.

Zo worden je verse groenten besmet met de E.coli bacterie.

Advertentie

Wasje tasje
Was jij wel braaf je tasjes? Dan ben je een van de weinigen. Uit onderzoek van de universiteit van Arizona en de Loma Linda Universiteit in Californië, blijkt dat 97 % van de ondervraagden hun linnen tas nóóit in de wasmachine gooit.

De onderzoekers bogen zich ook over het vraagstuk hoe vaak je de canvas tas het beste kan wassen. Het antwoord: wekelijks! Oké…

In huis opbergen
Na het wassen is het uiteraard belangrijk dat de tassen helemaal drogen voor je ze opnieuw gebruikt. En bewaar de tasjes liever niet in de auto, maar in huis. Dat is net wat hygiënischer.

Toch tijd voor een nieuwe boodschappentas? Wij verzamelden de leukste:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: UANews. Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien