Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Hond Frida is een ware internetsensatie door haar bijzondere wenkbrauwen 

Van een zwerfhond in een wereldberoemde viervoeter veranderen. Het overkwam Frida in een paar dagen tijd. En daar hebben haar wenkbrauwen alles mee te maken. 

Het bijzondere beestje zwierf over de straten in Rusland. Gelukkig werd ze naar het dierenasiel gebracht.

Advertentie

Internensensatie
De vrijwilligers van het dierenasiel deelden foto’s van het hondje op hun social media. En die zorgden ervoor dat ze in no time een internetsensatie werd. Want: haar wenkbrauwen! Ze lijken er haast opgeplakt. Maar anders dan de Instagram-hype om wenkbrauwen bij je hond op te plakken, zijn die van Frida écht. En bijna menselijk.

Unieke wenkbrauwen 
Boven Frida’s ogen, prijken 2 donkerkleurige boogjes vacht. Experts van het dierenasiel denken dat de hond afstamt van een husky, wat de wenkbrauwen zou verklaren. Maar dat ze ook nog eens donker zijn, terwijl Frida verder blond is, is wel heel uniek. Toch verzekeren de dierendeskundigen dat haar wenkbrauwen echt zijn, en niet gefotoshopt.

Frida Kahlo 
Het beestje werd na 5 dagen al geadopteerd. Haar nieuwe baasje (“Ik heb de coolste hond ooit”) heeft haar ook haar nieuwe naam gegeven: Frida. What’s in a name? Het verwijst naar de Mexicaanse schilderes Frida Kahlo, die bekendstond om haar prominente wenkbrauwen.

Ook de hond van prins Constantijn is een ware hit op social media: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Mirror. Beeld: iStock 

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien