Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Hartverwarmend: hond brengt boodschappen naar zieke buurvrouw

Een bijzondere en hartverwarmende daad in de Verenigde Staten. Een Golden Retriever, Sunny, brengt boodschappen naar zijn zieke buurvrouw die haar huis niet meer uit kan.

Renee Hellman heeft een longaandoening en is een risicopatiënt voor het coronavirus. Zij kreeg het advies om in volledige quarantaine te gaan. Dit zorgde ervoor dat ze niet meer in de gelegenheid was om boodschappen te doen.

Advertentie

Boodschappen

Haar buurvrouw Karen Evelth wilde haar in deze moeilijke tijd een handje te helpen. Karen besloot daarom om haar behulpzame viervoeter in te zetten. Hoe ze dat doet?

Sunny haalt bij de buurvrouw eerst het boodschappenlijstje op. Met het boodschappenlijstje rent hij terug naar zijn baasje en zij gaat doet vervolgens de boodschappen. Wanneer alles is gehaald rent Sunny met een tasje in zijn bek naar de buurvrouw en legt hij het voor haar deur neer.

Dankbaar

De buurvrouw is enorm dankbaar voor de hulp die ze krijgt. Niet alleen de boodschappen zijn een warm gebaar, de gezelligheid van Sunny doet haar ook enorm goed.

Bekijk hieronder hoe viervoeter Sunny zijn buurvrouw helpt:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Independent.co.uk. Beeld: iStock

Lees meer

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien