Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Met deze simpele truc blijft je hond rustig tijdens de jaarwisseling

Voor huisdieren is het vuurwerk tijdens oud en nieuw een ronduit enge ervaring. Met deze handige tip zou je ervoor zorgen dat je hond rustig blijft.

De Filipijnse dierenbescherming twitterde over een vest dat je je hond kunt omdoen zodat hij rustig blijft tijdens vuurwerk en onweer. Het vest geeft een lichte druk, wat het huisdier een gevoel van veiligheid geeft. De hond kalmeert en voelt zo niet de behoefte om weg te rennen.

Advertentie

Nabootsen
Dat gevoel kun je zelf ook nabootsen zonder dit speciale vest. Het enige wat je nodig hebt is een stuk stof, dat je om je viervoeter heen wikkelt.

Hier kun je een filmpje bekijken waarin het wordt uitgelegd.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The Dodo/Twitter. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien