Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Snel gestrest? Dan passen deze hondenrassen het beste bij jou

Maak jij je snel zorgen en voel je je bij het minste of geringste ontzettend gestrest? Dan kan een trouwe viervoeter je daarbij helpen. Déze hondenrassen passen het beste bij jouw karakter.

Chihuahua
Dit kleine hondje is een goede match met jou. Ze worden maximaal 6 pond zijn erg gemakkelijk in de omgang. En omdat ze zo klein zijn, kun je de chihuahua gewoon gemakkelijk even in je bed laten kruipen als het je allemaal weer even te veel wordt.

Advertentie

Corgi
Ook de corgi is een ideaal hondenras voor mensen die worstelen met stress. Deze honden zijn gemakkelijk, loyaal en ontzettend vriendelijk en volgzaam. Ideaal dus, want je hoeft je over dit ras niet snel zorgen te maken.

Franse buldog
Een klein hondje met een woest uiterlijk, maar een zacht en loyaal innerlijk. De Franse buldog is heel flexibel en houdt ontzettend van knuffelen. En dat maakt het tot een perfect diertje om je te kalmeren na een stressvolle dag.

Cockerspaniël
De cockerspaniël ziet er niet alleen ontzettend knuffelbaar uit, maar staat ook nog eens bekend als een heel trouwe hond. En ze zijn lief en extreem kindvriendelijk. Het is niet voor niets dat Kate Middleton en prins William dit hondenras als huisdier hebben.

Sint-bernard
Een grote hond met een nog groter hart. De Sint-bernard wordt vaak gebruikt als reddingshond en heeft een karakter dat perfect is voor mensen met stress. De honden zijn trouw, tolerant en blijven te allen tijden kalm. Zélfs als jij het allemaal even niet meer ziet zitten.

Golden retriever
Deze hond staat niet voor niets bekend als een van de beste gezinshonden. Ze zijn betrouwbaar, gemakkelijk te trainen en érg intelligent. De golden retriever wordt dan ook vaak gebruikt als blindengeleidehond.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Pure Wow. Beeld: iStock

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien