Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Horoscoop: de Weegschaal wordt deze week voor een lastige keuze gesteld

De Stier voelt zicht deze week sterk en voor de Maagd is het een goede week om in actie te komen. Wat staat jou deze week te wachten?

Van 11 tot en met 17 februari 2019

Waterman
20-1 t/m 18-2
Op dit moment gaat alles in harmonie met anderen. Aan het einde van de week kan daar verandering in komen. Dan zijn er mensen die volgens u spijkers op laag water zoeken. Om problemen te voorkomen, doet de Waterman er goed aan om mogelijke toekomstige twistpunten nu alvast uit de wereld te helpen.

Advertentie

Vissen
19-2 t/m 20-3
Werkt u met kinderen? Dan ligt er een mooie week in het verschiet. De Vissen weet hoe jonge mensen gemotiveerd en enthousiast kunnen raken. Ook wie met groepen volwassenen werkt, weet de juiste toon te raken. U creëert een aangename en veilige sfeer waarbinnen iedereen van zich durft te laten horen.

Weegschaal
23-9 t/m 22-10
U wordt deze week voor een keuze gesteld. En laat kiezen nu niet de sterkste kant van de Weegschaal zijn. Liever zou u beide opties openhouden, maar dat is nu niet mogelijk. Beken kleur, hak een knoop door en blijf bij de beslissing. Lastig misschien, maar kiezen loont.

Ram
21-3 t/m 20-4
Aan het begin van de week kan het er in bepaalde gesprekken heftig aan toegaan. Wilt u dat voorkomen? Wacht met die gesprekken dan tot het eind van de week. Dan bent u zelf meer ontspannen en staan anderen ook minder onder druk. Een gesprek kan dan zelfs een leuk nieuw idee opleveren.

Schorpioen
23-10 t/m 21-11
Het ziet ernaar uit dat het een fijn weekend wordt voor de Schorpioen. Doordeweeks vindt u het lastig om op tijd ontspanning te zoeken. Niet erg als u genoeg energie hebt om door te stomen, maar vraag niet te veel van uzelf. Gelukkig kunt u aan het einde van de week bijtanken.

Kreeft
22-6 t/m 22-7
Het is hollen of stilstaan met de Kreeft. Het ene moment bent u niet te stoppen, het andere moment niet vooruit te branden. Anderen weten niet waar ze aan toe zijn, maar zelf hebt u er meer last van. U zou wat gelijkmatiger willen zijn. Dan kan: door minder hard te rennen op de actieve momenten.

Leeuw
23-7 t/m 22-8
Dit kan een goede week zijn om eens te kijken naar de vorderingen die u de afgelopen tijd hebt gemaakt. Gaat alles nog naar wens? Zit u nog steeds op het juiste spoor? Is het nuttig om een aantal zaken te veranderen? Dat kunt u beter nu doen. Later is het voor de Leeuw lastiger om bij te sturen.

Stier
21-4 t/m 20-5
Aan het eind van de week gaat de Stier zich sterker voelen. Omdat het met de gezondheid de goede kant op gaat of gewoon omdat u meer zelfvertrouwen krijgt. In beide gevallen zorgt het ervoor dat u meer doet en goedgehumeurd bent. Ook houden mensen in de omgeving dan meer rekening met u.

Boogschutter
22-11 t/m 20-12
De Boogschutter kan last hebben van de kale bomen en de grauwe lucht. U hebt behoefte aan de zon. Als de financiën dat toelaten, kan het goed zijn om eraan toe te geven en naar een exotisch oord te vliegen. Lukt dat niet? Zoek dan zo veel mogelijk daglicht op, daar knapt u vast ook van op.

Steenbok
21-12 t/m 19-1
Deze week loopt het contact met anderen vaak stroef. De Steenbok vindt dat zij het beter kan en laat dat blijken ook. Dat wordt niet door iedereen gewaardeerd. Volgende week, als alle contacten weer soepeltjes verlopen, kunt u iemand ontmoeten op wie u zomaar verliefd wordt.

Tweelingen
21-5 t/m 21-6
Op zoek naar een partner? Over een week of twee ziet het er allemaal een stuk gunstiger uit voor de Tweelingen. Voor degenen die op zoek zijn naar werk staan de sterren goed. Natuurlijk is het zaak om actief op zoek te gaan. U kunt niet verwachten dat het u vanzelf in de schoot wordt geworpen.

Maagd
23-8 t/m 22-9
Bepaalde zaken komen voor de Maagd tot een climax. Maakt u zich vooral geen zorgen, want dingen mogen spannend zijn, ze zijn vooral ook leuk. Houd wel het moment om in actie te komen goed in de gaten. Het zou jammer zijn als u achteraf moet constateren dat u het juiste moment voorbij hebt laten gaan.

Voorspellingen door Astroloog Renée Maas.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien