Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Leeuw? Dan voelen veel mensen zich tot je aangetrokken deze week

De Ram heeft deze week extra energie, maar daar is niet iedereen blij mee. Als ze je willen afremmen, moet je dat maar een beetje toelaten. De Weegschaal moet opletten wie wel affectie wil ontvangen en wie niet.

Je geboortegetal geeft inzicht in je persoonlijkheid. Hier vind je jouw numerologische voorspelling voor deze week.

Advertentie

Van 27 juli tot en met 2 augustus 2020

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw wil in het middelpunt van de belangstelling staan deze week. Normaal gesproken houd je al van aandacht, maar nu is die onontbeerlijk voor een goed gevoel over jezelf. Er zijn veel mensen die zich tot je aangetrokken voelen, dus met die aandacht komt het goed. Maar laat je niet naar de mond praten.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Het is belangrijk dat de Maagd met anderen tot een gezamenlijk standpunt komt. Dat zal niet meevallen, want ieder heeft eigen argumenten én een eigen agenda. Je  bent zelf deze week uitstekend in staat om daar overheen te stappen en het grotere plaatje te zien.

Ram 21-3 t/m 20-4

In gewone doen is de Ram al energiek, maar nu heb je extra veel energie. Zelfs na lang en hard werken heb je  nog de behoefte om dingen te doen. Al lijk je zelf niet moe te worden, anderen worden dat waarschijnlijk wel van jou. Als ze je willen afremmen, moet je dat maar een beetje toelaten.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Het gaat de Weegschaal makkelijk af om affectie te tonen. Dat valt goed bij de meeste mensen, die zullen warm reageren. Maar er kan ook iemand zijn die geen boodschap heeft aan zo’n liefdevolle manier van doen. Let dus op wie wel affectie wil ontvangen en wie niet.

Stier 21-4 t/m 20-5

Soms heeft de Stier het gevoel met de verkeerde dingen bezig te zijn. Je zou in ieder geval soms liever heel andere dingen willen doen. Vooral aan het begin van de week kan dit leiden tot onvrede. Niets voor de goedgemutste Stier… Kijk eens wat jezelf aan de situatie kunt veranderen.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

De Steenbok vindt het belangrijk om bevindingen met anderen te bespreken en hen te overtuigen. Dat levert spanning op, misschien zelfs tegenstand. Het gaat je om de inhoud van de boodschap, maar het zou helpen als je niet voorbijgaat aan de manier waarop die wordt overgebracht.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Er lijkt een kink in de kabel te komen van sommige plannen van de Schorpioen. Gelukkig ben je niet voor één gat te vangen en opgeven is er niet bij. Wel is het verstandig om te achterhalen waarom dingen anders lopen dan gedacht. Misschien is er aan de basis iets wat verandering behoeft?

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman voelt zich fit en is vol zelfvertrouwen. Er hoeft dus niets in de weg te staan om vooruit te komen in het werk. Wel loop je het risico om iets verkeerds te zeggen tegen iemand die je juist mee moet krijgen. Je humor kan wat cynisch zijn, kijk daar deze week een beetje mee uit.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Voor Tweelingen met een artistieke aanleg levert het nu veel plezier op om hier iets mee te doen. Misschien denk je dat je talenten eerder op het gebied van woorden dan van beelden liggen, maar het kan geen kwaad om jezelf op dit terrein eens uit te dagen. Wie weet welke talenten er nog zitten.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

De Kreeft voelt zich goed aan het begin van de week. Dat wordt later wat minder, maar daar is wel wat aan te doen. Het helpt namelijk wanneer je jezelf meer uit en vaker praat over dingen die je raken. Bespreek deze zaken met een partner of goede vriendin en je zult zien dat je jezelf beter gaat voelen.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter is momenteel zeer creatief, maar het ontbreekt even aan discipline. Dat is onfortuinlijk, want daardoor laat je misschien de kans lopen om echt vorm te geven aan plannen. Kijk eens of het lukt om andere mensen erbij te betrekken, misschien kunnen zij je bij de les houden.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Mocht de Vissen met een meningsverschil te maken hebben, dan is een compromis nu prettiger dan een harde confrontatie. Harmonie voelt beter, maar het is ook gewoon makkelijker. Misschien vind je het momenteel lastig om je te beheersen, waardoor je meer eet en snoept dan anders.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Voorspellingen door Astroloog Renée Maas

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Meeste coronabesmettingen op dit moment in noorden van Noord-Holland

Het noorden van Noord-Holland kampt op dit moment met de grootste coronabrandhaard van ons land. Vooral in de steden Den Helder en Hoorn zijn er veel coronabesmettingen vastgesteld.

In de afgelopen twee weken werd bij 4600 mensen uit het noorden van Noord-Holland corona ontdekt.

Advertentie

Coronabesmettingen in Noord-Holland

Hoe het komt dat er daar nu veel coronabesmettingen zijn, dat is niet bekend. De GGD Hollands Noorden zegt hierover: “We krijgen het nog niet scherp. Het zit over alle leeftijdsgroepen. Als er bijvoorbeeld een festival uit de hand is gelopen, zou je het zo kunnen duiden, maar dat is er niet. Dit loopt al een aantal weken en het wil nog niet dempen.”

Hoorn

Met name Hoorn is momenteel een coronabrandhaard te noemen. In de afgelopen twee weken werden daar 861 mensen positief getest. Ter vergelijking: in Amsterdam waren dat er 324, in Rotterdam 334, in Utrecht 217 en in Den Haag 266.

Het gevaar

De GGD is bang dat de besmettingen leiden tot nóg meer besmettingen en dat het zichzelf zo in stand houdt: “Als er veel besmettingen zijn, worden ook veel andere mensen besmet. Hoe hoger het aantal besmettingen om je heen, hoe groter de kans dat jij ook besmet raakt. Als je in een omgeving met weinig besmettingen bent, is de kans klein dat jij het virus oploopt.”

Coronamaatregelen

Het hoge aantal besmettingen ligt volgens de GGD niet aan het schaatsweer van de afgelopen tijd en de drukte die hiermee gepaard ging: “Dit is al een langere periode gaande.” En ook komt het volgens hen niet door het niet naleven van de coronaregels: “Incidenten heb je natuurlijk overal, maar wij hebben niet het beeld dat mensen wat aanrommelen. Wij hebben de indruk dat de regio zich acceptabel aan de maatregelen houdt.”

Zó herken je het verschil tussen hooikoorts en corona

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Linda. Beeld: Getty Images

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Onthuld: met dít nummer gaat Jeangu Macrooy naar het Songfestival

Dit jaar zal Jeangu Macrooy (27) Nederland gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met het liedje Birth of a new age. Het nummer is vanaf nú te luisteren.

De onthulling van het nummer heeft de zanger donderdagavond gedaan middels een ‘live première’ op YouTube, Instagram en Facebook. Tegelijkertijd was de onthulling ook in verschillende televisieprogramma’s te zien.

Advertentie

Jeangu Macrooy onthult Birth of a new age

Benieuwd naar Birth of a new age: dé Nederlandse Songfestival-inzending van dit jaar? Luister het liedje hier:

Jeangu over het nummer

Voorafgaand aan de onthulling zei Jeangu over het nummer: “Ik geloof er heel erg in en ben er heel erg enthousiast over, net als vorig jaar bij Grow. Ik hoop natuurlijk dat iedereen het nummer voelt en begrijpt en het mooi vindt.”

Zenuwen

Dat de onthulling live was, zorgde voor extra zenuwen bij de zanger: “Het is natuurlijk spannend, het eerste moment dat het nummer naar buiten gaat en dat iedereen het hoort. Je wil natuurlijk dat het helemaal goed gaat. En dit jaar is anders dan vorig jaar: we beginnen met een live optreden. Dat is altijd spannend, maar tegelijkertijd is dat ook wat het magisch kan maken”, aldus Jeangu in RTL Boulevard. Hij heeft expres gekozen voor een live onthulling: “Straks in Rotterdam is het ook gewoon live, dus we vonden het een goede manier om het zo te beginnen.”

Direct naar de finale

In mei vindt het Eurovisie Songfestival plaats in Ahoy Rotterdam. Op 18 en 20 mei vinden de halve finales plaats en op 22 mei staat de finale gepland. Jeangu Macrooy mag de halve finale overslaan en staat direct in de grote finale, dankzij de winst van Duncan Laurence in 2019. Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager zullen het spektakel presenteren.

Opvolger van Grow

Birth of a new age is de opvolger van het liedje Grow. Vorig jaar onthulde Jeangu het nummer Grow nog bij de De wereld draait door, maar wegens de coronacrisis werd het Eurovisie Songfestival afgelast. Hij heeft het liedje dan ook nooit op het Songfestival-podium ten gehore kunnen brengen. Alle deelnemers die vorig jaar mee zouden doen, werden verplicht om dit jaar een nieuw liedje in te zenden.

Geen ‘normaal’ Songfestival

Hoe deze editie van het Eurovisie Songfestival er precies uitgaat zien, is nog niet helemaal duidelijk. Dit is afhankelijk van hoe de coronacrisis zich de komende maanden ontwikkelt. Wat wel zeker is, is dat het feest niet in de ‘normale’, uitbundige vorm door kan gaan. Er zullen dan ook geen grote bezoekersaantallen naar de locatie komen. Eerder liet de organisatie van het Eurovisie Songfestival weten hoopvol te zijn over wat er allemaal mogelijk is, en onthulde ze verschillende scenario’s.

Er is nu al een Songfestival-rel rondom presentator Cornald Maas

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: YouTube, RTL Boulevard. Beeld: BrunoPress.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Volgende week start 'Onze boerderij in Europa': Yvon Jaspers licht tipje van de sluier op

Op donderdag 11 maart gaat Onze boerderij in Europa van start. Presentatrice Yvon Jaspers licht alvast een tipje van de sluier op en vertelt wat we van dit seizoen kunnen verwachten.

In het KRO-NCRV-programma trekt Yvon Jaspers samen met een aantal bekende Boer zoekt vrouw-stellen Europa door per camper. Achter het stuur treffen we ook een oude bekende: boerin Bertie!

Advertentie

Yvon Jaspers over Onze boerderij in Europa

Yvon trekt met de stellen door Europa, op zoek naar bijzondere boerenbedrijven. Daar kunnen de stellen inspiratie opdoen voor hun eigen boeren business. Yvon vertelt hoe haar idee voor het programma tot stand is gekomen: “De afgelopen jaren heb ik een agrarische studiebeurs gekregen waarmee ik veel boeren over de hele wereld heb bezocht. Dat was bijzonder leerzaam en opende mijn ogen. Ik zag hoe boeren waar ook ter wereld zich met elkaar verbonden voelen: wij voeden de wereld. Ik zag ook hoe verfrissend en leerzaam het is om eens te kijken bij collega’s in het buitenland. Steeds als ik op zo’n erf stond dacht ik: hier zou ik onze eigen boeren mee naartoe moeten nemen.”

Déze landen zijn bezocht

Dat is werkelijkheid geworden! Yvon heeft met de Boer zoekt vrouw-koppels Denemarken, Duitsland en Zwitserland bezocht. “Het ene moment zijn we in Denemarken bij een bedrijf met een paar duizend schapen, het volgende moment zijn we boven in de Alpen koeien aan het melken. De keer daarna vergapen we ons aan de grootste paardenfokkerij van Europa met olympisch kampioenen om daarna in Duitsland in een grote ton druiven te stampen voor de wijn”, onthult Yvon.

Stof tot nadenken

Volgens Yvon geeft het programma stof tot nadenken: “We zien het Europese agrarische landschap aan ons voorbij trekken. Het zet je aan het denken. Hoe voeden wij de wereld en is die manier ook toekomstbestendig?”

Eerste aflevering

Donderdag 11 maart is de eerste aflevering te zien op NPO 1. In die aflevering duikt Yvon met de Texelse schapenboer Jan en zijn Rianne de camper in. Ze gaan naar Denemarken om mee te draaien in het boerenbedrijf van Sjaak en Jacqueline, die maar liefst 220 melkkoeien hebben. Dat belooft wat!

Dít is waarom Yvon Jaspers verliefd is op Zweden

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: KRO-NCRV

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Wendy van Dijk heeft de schaar in het haar gezet en verrast fans met korte coupe

Wendy van Dijk verrast vriend en vijand met een compleet nieuwe look. De presentatrice heeft de schaar in het haar gezet en gaat vanaf nu met kortere lokken door het leven.

Op Instagram deelt ze een filmpje waarin ze trots haar nieuwe kapsel laat zien.

Advertentie

Wendy van Dijk gaat voor korte coupe

Bij het filmpje schrijft ze: “Ik heb het gedurfd!! Waaaah! #nieuwhaar”. Hieruit blijkt dat Wendy behoorlijk wat moed heeft moeten verzamelen om het nieuwe kapsel aan te durven.

Mari van de Ven

Ook noemt ze visagist en haarstylist Mari van de Ven bij het filmpje. “You’re the best”, laat ze hem weten. We kunnen dus wel concluderen dat Mari haar nieuwe kapsel mogelijk gemaakt heeft. Ook Mari deelt de video op Instagram en schrijft hierbij: “The bob it is”. Wendy laat weten dat de knipbeurt heeft plaatsgevonden voor de opnames van Wie van de drie?, de spelshow die ze presenteert op SBS6.

Reacties

In de Instagram-post vraagt Wendy aan haar volgers wat ze van haar nieuwe look vinden. De lovende reacties stromen binnen. “Ontzettend gaaf!” en “Staat je geweldig”, klinkt het onder haar volgers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Dit is waarom Wendy van Dijk vroeger woedeaanvallen had

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien