Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Horoscoop: dít sterrenbeeld moet meer tijd aan haar partner besteden

Er is verandering op komst voor de Tweelingen. Zorg je dat je ook kritisch blijft? Bij de Schorpioen is de kans groot dat ze een opmerking maakt die bij anderen niet goed valt.

Meer weten over jouw weekvoorspelling? Bekijk dan jouw persoonlijke Numeroscoop hier >

Advertentie

Horoscoop: van 30 maart tot 5 april:

Ram
21-3 t/m 20-4
De Ram is deze week actief en bereikt veel door haar energie op een efficiënte manier te gebruiken. Mensen in je omgeving zijn daarvan onder de indruk en helpen graag mee. Sla deze hulp niet af uit een gevoel van trots, daarmee doe je jezelf tekort.

Stier
21-4 t/m 20-5
De Stier krijgt te maken met veranderingen, maar houdt liever alles bij het oude. Dat voelt veiliger, toch is dat niet altijd beter. Soms is verandering goed om het nóg beter te krijgen. Trap dus niet te veel op de rem en laat het maar gebeuren.

Tweelingen
21-5 t/m 21-6
Er is verandering op komst voor de Tweelingen in de vorm van een nieuw project, nieuwe baan of hobby. Daar geniet je met volle teugen van. Het is wél belangrijk dat je met de juiste mensen praat en samenwerkt, wees daarom ook nu kritisch.

Kreeft
22-6 t/m 22-7
De Kreeft heeft deze week geen zin om te werken als het werk voelt als moeten. Heeft ze het geluk dat ze iets doet waar ze blij van wordt, dan is het een ander verhaal. Zoek de komende dagen vooral ontspanning in de dingen die je een goed gevoel geven.

Leeuw
23-7 t/m 22-8
De Leeuw is deze week in opperbeste stemming, hoewel er in haar omgeving wel mensen zijn die moeilijk kunnen doen of dwarsliggen. Gelukkig voelt ze zich goed en trekt ze zich daar niets van aan. Je doet gewoon wat je goeddunkt, of men het ermee eens is of niet.

Maagd
23-8 t/m 22-9
Maagden staan erom bekend dat ze kritisch zijn naar zichzelf en naar anderen. Deze week kun je een flinke portie kritiek terugverwachten. Dat maakt je boos, maar als je er rustig over nadenkt, kun je de opmerkingen van anderen wel begrijpen en er zelfs van leren.

Weegschaal
23-9 t/m 22-10
Het kan de Weegschaal deze week opvallen dat mensen onverwacht vriendelijk tegen haar zijn. Nu is er geen enkele reden om dat niet te zijn, je doet immers altijd je best tactvol tegen iedereen te zijn. Toch is het fijn om aardig gevonden te worden.

Schorpioen
23-10 t/m 21-11
De kans is groot dat de Schorpioen opmerkingen maakt die bij anderen niet goed vallen. Vaak flapt ze er iets uit voordat ze er erg in heeft. Wees niet verrast als je een keer tegengas krijgt en anderen opmerkingen maken die ook zij voor zich hadden kunnen houden.

Boogschutter
22-11 t/m 20-12
Voor de Boogschutter is dit een onrustige week met veel gedoe. Wil je zorgen voor wat meer rust in de tent? Doe dan de dingen die je ook alleen kunt doen liever niet samen met anderen. Dan gaat het zonder fricties én schiet je veel meer op.

Steenbok
21-12 t/m 19-1
De Steenbok doet er goed aan tijd en aandacht aan haar partner te besteden. Vertel waar je mee bezig bent en vraag ook naar wat je partner belangrijk vindt. Wie toch voorrang geeft aan werk of andere dingen, laat de kans liggen de liefde een nieuwe impuls te geven.

Waterman
20-1 t/m 18-2
De Waterman zou in deze periode een nieuwe baan of andere uitdaging kunnen krijgen. Hoewel je dat spannend vindt en er misschien tegenop ziet, moet je dat niet zwaarder maken dan het is. Het is óók leuk én het brengt je misschien wel financieel voordeel.

Vissen
19-2 t/m 20-3
Veel Vissen vinden dat hun leven vol genoeg is en dat zij daarom geen nieuwe vriendschappen nodig hebben. Natuurlijk vraagt vriendschap om een investering in tijd en aandacht, maar het kan ook een bijzondere aanvulling op je leven zijn.

Nog meer voorspellingen lezen? Bekijk dan ook onze wekelijkse numeroscoop.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Voorspellingen: Renée Maas

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien