Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Horoscoop: Tweelingen gaat een opwindende week tegemoet

Maagd bruist van energie, wilskracht en doorzettingsvermogen. Wat heeft prioriteit en wat kan wel even wachten? Vissen heeft behoefte aan overzicht en duidelijkheid deze week.

Meer weten over jouw weekvoorspelling? Bekijk dan jouw persoonlijke Numeroscoop hier.

Advertentie

Van 25 mei tot en met 31 mei 2020

Tweelingen
21-5 t/m 21-6
Dit kan de tijd voor een nieuwe start zijn, in de liefde of op het gebied van studie. Tweelingen zou verliefd kunnen worden of besluit misschien aan een nieuwe opleiding te beginnen. Hoe dan ook, het voelt als een opwindende periode. En als de Tweelingen iets leuk vindt, dan is het wel een nieuw begin.

Kreeft
22-6 t/m 22-7
Enthousiaste hardlopers en wandelaars kunnen hun hart ophalen. Er zijn weinig afleidingen, dus de Kreeft kan lekker haar gang gaan. Ook voor minder sportieve Kreeften zijn er successen te behalen. U staat aan het begin van een periode waarin u kunt scoren en dat kan zich op allerlei vlakken uiten.

Leeuw
23-7 t/m 22-8
De Leeuw heeft de hele week een goed humeur, maar probeer anderen niet te snel of te slim af te zijn. Dat lukt waarschijnlijk wel, maar de kans bestaat dat anderen in de tegenaanval gaan, zeker als de Leeuw er triomfantelijk over doet. Zodra dat gebeurt, blijft er weinig over van die goede bui.

Maagd
23-8 t/m 22-9
De Maagd bruist van energie, wilskracht en doorzettingsvermogen. Pas op voor te veel fanatisme, dat roept weerstand op bij anderen. Zij zien niet hoe hard u werkt en hoeveel u voor elkaar krijgt, maar hebben last van uw gedrevenheid en behoefte om mensen aan te sporen.

Weegschaal
23-9 t/m 22-10
De Weegschaal voelt zich goed en heeft het naar haar zin. Af en toe steken gedachten de kop op dat ze zich meer zou kunnen inzetten of iets zinnigers met haar tijd zou kunnen doen, maar die verdwijnen weer net zo snel als ze opkomen. U mag best zonder schuldgevoel genieten van wat rust en ontspanning.

Schorpioen
23-10 t/m 21-11
De Schorpioen zou zich druk kunnen maken om haar uiterlijk. Daar is ze meestal niet mee bezig, maar deze week vindt ze het belangrijk een goede indruk te maken en daar hoort bij dat ze zich mooi wil voelen. Een nieuwe bloes of een sjaaltje kunnen al een verschil maken.

Boogschutter
22-11 t/m 20-12
Het gaat deze week allemaal niet vanzelf. De Boogschutter heeft het gevoel dat ze overal voor moet knokken. Gelukkig bezit ze het vermogen om er stevig tegenaan te gaan en niet snel bij de pakken neer te zitten. Donderdag of vrijdag kunt u een succesje verwachten. Wel zo prettig.

Steenbok
21-12 t/m 19-1
Waarschijnlijk ligt er flink wat werk op de Steenbok te wachten. Op zich niet erg, maar er is veel afleiding. Zowel partner als kinderen en ouders vragen om aandacht en de Steenbok heeft daar niet altijd evenveel puf voor. Het is lastig de aandacht te verdelen, maar soms zit er even niets anders op.

Waterman
20-1 t/m 18-2
Vergeleken met vorige week is er weinig veranderd. Er zit de Waterman nog steeds heel veel mee, maar ze is iets minder zorgeloos dan voorheen. Te weinig slaap misschien? Of mag uw eetpatroon wellicht iets re-gelmatiger of gezonder? Wat het ook is, zorg wel goed voor uzelf.

Vissen
19-2 t/m 20-3
Wat heeft prioriteit en wat kan wel even wachten? De Vissen heeft behoefte aan overzicht en duidelijkheid. Toch laat ze zich leiden door wat zich direct voordoet. Brandjes blussen gaat altijd voor, maar houd het grote geheel in de gaten. Die behoefte aan overzicht is er niet voor niets.

Ram
21-3 t/m 20-4
De Ram heeft zin om haar omgeving op te vrolijken. Nieuwe plantjes in de tuin, potten met bloemen op het balkon of kruiden in de vensterbank. Een vaas met een mooie bos bloemen op tafel is ook al fijn. Hoe fleu-riger alles wordt, hoe zonniger het humeur van de Ram.

Stier
21-4 t/m 20-5
De Stier is lekker bezig. Ze ziet wat er gedaan kan worden en pakt moeiteloos alles aan. Ze voelt feilloos aan wat anderen op dit moment nodig hebben en doet wat ze kan doen. Een boodschap, een bos bloemen, een lief kaartje: anderen zijn u er heel dankbaar voor.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Voorspellingen door: Renée Maas

Lees meer

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien