Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Hotelpersoneel hoopt dat gasten dít niet doen als ze vertrekken

Over het algemeen word je liever niet als rommelige hotelgast bestempeld. Dus na een heerlijk weekendje weg probeer je het hotelpersoneel een handje te helpen door je kamer zo netjes mogelijk achter te laten. Toch is er iets waarvan ze hopen dat je het liever níet doet.

Een kamermeisje van een hotel in Australië legt uit wat dat dan precies is. “Als je een of meerdere nachten in een bed hebt geslapen, maak het dan alsjeblieft niet op als je weggaat. Ziet een bed eruit alsof er helemaal niet in is geslapen, dan zou het kunnen dat we het beddengoed niet verschonen. Het is dus beter dat het bed eruitziet alsof je er ook echt in hebt geslapen.”

Advertentie

Niet nodig, wel lief
Wat je dan juist wél kan of moet doen om het personeel te helpen? “Het is niet nodig, maar wel heel lief als je als gast de bedden van elkaar scheidt. We moeten op een dag vaak zóveel kamers schoonmaken, dat zoiets kleins echt enorm kan helpen. En voor ons is het ook fijn als je alle gebruikte handdoeken verzamelt en op een stapel op de vloer legt”, vertelt een ander kamermeisje.

Zin om er even lekker een paar dagen tussenuit te gaan in een fijne stad én een fijn hotel? En dan bij vertrek je bed natuurlijk gewoon lekker ‘rommelig’ achter te laten? 

3-daagse stedentrip naar Stockholm
3-daagse stedentrip naar Stockholm
- vanaf € 249,- p.p.
Ja, dat wil ik!

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Cosmopolitan. Beeld: iStock

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien