Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Hilarisch: vrouw verft huis knalroze met emoji's na burenruzie

Kathryn Kidd, een vrouw uit het Amerikaanse Mahattan Beach heeft haar huis knalroze geverfd, inclusief 2 grote emoji’s, na een uit de hand gelopen ruzie met haar buren. 

Eerlijk is eerlijk: het ziet er wel vrolijk uit.

Advertentie

Burenruzie
De ruzie begon een aantal maanden geleden toen Kidd haar huis te huur aanbood op AirBnB. In de regels van de gemeente staat dat je de huizen in Manhattan Beach niet voor een periode korter dan 30 dagen mag verhuren, maar dat deed Kidd dus wel. Haar buren klikten daarom bij de gemeente, waardoor Kidd een boete van duizenden euro’s moest betalen.

Wraakactie
Een paar dagen na die boete stonden er schilders voor de deur van het huis van Kidd, die het huis vrolijk roze verfden, inclusief 2 enorme emoji’s. De buren weten het zeker: dit is een wraakactie. “Het is een teken naar mij persoonlijk en naar de andere mensen die in de straat wonen”, zei een van de buurvrouwen in een verklaring. Naast dat het heel veel bekijks trekt en er voortdurend mensen op de stoep staan om te filmen en te fotograferen, zijn de bewoners ook bang dat de waarde van de andere huizen in de straat naar beneden gaat. Volgens Kidd is dat allemaal onzin en heeft het niks met de boete te maken. Ze heeft haar huis gewoon zo geverfd omdat ze houdt van knalroze, en die emoji’s zijn een modestatement, laat ze weten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL Nieuws (@rtlnieuws) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: iStock

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien