Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Huis verkopen? Verf je slaapkamer dan in déze kleur voor meer succes

Wil jij jouw huis verkopen, maar vlot de verkoop nog niet? Misschien kan een likje verf dan wel verschil maken. Een makelaar legt aan Apartmenttherapy.com uit in welke kleur jij jouw slaapkamer het beste kan verven, voor extra succes op de huizenmarkt.

We wisten al dat een verse bos bloemen op de eettafel plaatsen een goed idee is wanneer er kijkers langs komen. Ook een versgebakken appeltaart zou wonderen doen. Maar ook de kleurkeuze van je woning kan invloed hebben op de verkoop.

Advertentie

Neutrale kleuren
Voor de slaapkamer is het belangrijk om een rustige, serene en neutrale uitstraling te creëren, waar het luxe hotelgevoel naar voren komt, legt makelaar Jodi Moody uit. Denk dus niet aan opvallende kleuren als rood of roze, maar meer aan aardetinten en allerlei kleuren wit. Een ruimte oogt het grootst wanneer je deze wit of lichtgrijs laat.

Herinrichting
Het is belangrijk om de koper in je achterhoofd te houden wanneer je bezig bent met de herinrichting van je slaapkamer of gehele huis. Door de inrichting zo neutraal mogelijk te houden, maak je het huis toegankelijker voor mensen die komen bezichtigen. “Zo laat je kopers de slaapkamer zien als een leeg canvas waar ze hun eigen favoriete verfkleur kunnen aanbrengen,” verklaart makelaar Jodi.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Appartment Therapy, Mounthaan. Beeld: Istock

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien