Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Deze huisdieren zijn beroemd op Instagram: wij snappen wel waarom!

Heb jij ook een huisdier? Grote kans dat jouw telefoon volstaat met foto’s waarin je je hond of kat in alle mogelijke posities vastlegt. Een aantal baasjes brengen dit tot een hoger niveau en maken van hun viervoeter een echte influencer. En dat is te schattig voor woorden.

1. @jiffpom

Advertentie

Dit dotje heeft met zijn kleurrijke foto’s maar liefst 9,4 miljoen volgers binnen weten te slepen. Jiff de Pomeriaan heeft de knuffelbaarheid van een teddybeertje en het modegevoel van een superster.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💗

Een bericht gedeeld door jiffpom (@jiffpom) op

2. @lionelthehog

Echt knuffelbaar lijkt dit beestje niet, maar de foto’s op Lionels Instagram verraden toch iets anders. Dit oneindig schattige beestje kijkt op ieder kiekje even blij. Misschien omdat zijn baasje hem meeneemt naar de mooist plekken zoals het strand, bloemenvelden en de bossen. Of Lionel is gewoon een lachebekje! Deze blijdschap weet hij inmiddels wel over te dragen op zijn 139.000 volgers!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Alexa, play ‘Sunflower’ by @postmalone 🌻🌻🌻 Tag someone who needs to see a smiling hedgehog in a sunflower field.

Een bericht gedeeld door Lionel And Lilo The Hedgehogs (@lionelthehog) op

3. @norbertthedog

Een levensechte smiley, dat is wat dit hondje is. Norbert staat bekend om zijn kraaloogjes en het kleine, roze tongetje dat altijd uit zijn bekkie hangt. Hoe kun je dat nou weerstaan? Norbert neemt ons mee in zijn leven en verblijd zijn ruim 800.000 volgers met zijn schattigheid.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🧘♂️

Een bericht gedeeld door NORBERT (@norbertthedog) op

4. @venustwofacecat

‘Waarom erbij horen, als je bent geboren om op te vallen?’, staat er op de Instagram—pagina van Venus, waar bijna 2 miljoen mensen op meekijken. En opvallen, dat doet deze poes zeker. Met haar iconische vachttekening, die haar kopje half zwart en half rood maakt, maakt zij van iedere foto een kunstwerk.

5. @loulouminidachshund

Als er een prijs was voor de liefste poppenoogjes van het land, dan was deze ongetwijfeld voor Loulou. Deze Nederlandse Dachshund heeft met haar lieve kiekjes ruim 240.000 volgers weten te vergaren. Maar dit doet zij niet alleen. Zo poseert ze vaak met haar eendenvriendjes. En dat ziet er zo uit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

To cheer up your Monday. Loulou and yawning duckling.

Een bericht gedeeld door Loulou (@loulouminidachshund) op

6. @prissy_pig

Je ziet het steeds vaker: een biggetje als huisdier. Misschien wat onhandig, maar wel oneindig lief. Het baasje van deze schatjes ging voor twee zusjes en behandelt ze zoals ze eruitzien: als prinsesjes. Je kunt ze, samen met 695.000 anderen, volgen op Instagram!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Just another bath with Pop singing the rubber ducky song.🛁🐷🐤#tbt #bathtime #rubberducky #SillyPop #PrissyandPop

Een bericht gedeeld door Prissy and Pop (@prissy_pig) op

7. @tunameltsmyheart

Mooi van lelijkheid, het moet gezegd worden. Maar als Tuna iets kan met zijn million dollar smile, dan is het wel een lach brengen op onze gezichten. Deze gekke Chiweenie is een ware internethit geworden met zijn lach en heeft ruim 2 miljoen volgers. Wij snappen wel waarom!

8. @juniperfoxx

Op het eerste gezicht zijn het honden, maar Juniper en Elmwood zijn twee vossen! Hun baasje heeft naast deze twee schatjes nog meer vossen en een buidelrat. Samen vormen de dieren een hechte groep en gaan ze vaak op de foto. Al die schattigheid is te bewonderen op hun pagina en bijna 3 miljoen mensen kijken mee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Okay listen Elmwood, to get the treat all you have to do is sit and smil…. YOU’RE DOING IT WRONG”

Een bericht gedeeld door J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx) op

9. @mydearpuddin

Schattig en sterk, Puddin bewijst aan haar 86.000 volgers dat deze combinatie prima samengaat. Deze arme schat verloor haar oogjes toen ze een maand out was vanwege een vervelende infectie. Maar op haar Instagram laat zij zien dat ze deze niet nodig heeft om volop van het leven te genieten. Wat een plaatje…

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock.

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien