Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Ik regel alles. Mijn man doet niks.

Jeanine (39): “Ik regel thuis altijd alles. Van afspraken voor ons en de kinderen en inschrijvingen voor sporttoernooien tot en met de loodgieter en de administratie. Plus alles daar tussenin. Want mijn man doet het niet. Hij werkt fulltime en ik parttime, vandaar. Ik wil niet moeilijk doen, maar nu de kinderen groter worden, komt er ook meer bij kijken. Ik loop continu achter de feiten aan en trek het niet meer om in mijn eentje verantwoordelijk voor alles te zijn. Hoe vraag ik ondersteuning van hem, zonder te zeuren?”

Meepraten? Mail uw probleem of mening dan naar Libelle’s Denktank. Wie weet wordt uw probleem dan online of in het blad geplaatst.

Advertentie

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien