Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Ikea komt binnenkort met meubels en accessoires voor je huisdieren

Het ‘Duktig’ poppenbedje van Ikea wordt al jaar en dag gebruikt als het bedje voor katten. De Zweedse meubelgigant heeft daarom gehoor gegeven aan het dierenrijk. Ikea komt namelijk met meubels én accessoires voor onze huisdieren. 

Benieuwd hoe je honden- en kattenharen van je huisdieren makkelijk van je kleding krijgt? Zie je in de video hierboven.

Advertentie

Niet alleen jij en je gezin maar ook je geliefde huisdieren kunnen binnenkort profiteren van de ‘Family Card’. Want laten we wel zijn, huisdieren zijn ‘part of the family’. En daar springt de Zweedse keten handig op in. Want je kunt naar hartenlust shoppen om je huisdier een knus slaapvertrek of speelhoekje te geven.

Volgens de website Newsmonkey wordt de dierencollectie eerst getest in de Ikea-filialen in Frankrijk, en wordt later ook in de Verenigde Staten, Canada en Japan de proef op de som genomen. Wanneer wij in Nederland kunnen profiteren van dierenafdeling is nog niet bekendgemaakt. Het is dus wachten tot de plof, wanneer de Ikea-catalogus op de mat valt. Wij zijn in ieder geval helemaal voor.

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: Een jaarabonnement Libelle én een gratis Mart Visser tas voor maar €149. 

Bron: janitv.be. Beeld: iStock

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien