Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Nog 134 dagen: Zweedse meubelgigant lanceert de nieuwe kerstcollectie

De zomervakantie zit er nog niet eens op, en toch zijn er mensen die nu al niet meer kunnen wachten tot ze de kerstboom eindelijk op mogen tuigen. Goed nieuws: de eerste winkels halen de kerstcollectie binnenkort al tevoorschijn.

Ikea heeft dinsdag de eerste beelden van de komende wintercollectie bekendgemaakt. De producten hebben vrolijke en gedurfde vormen met natuurlijk een Scandinavisch tintje. Rood, blauw en neutrale kleuren voeren de boventoon. De kerstcollectie ligt vanaf oktober in de winkel.

Advertentie

Servies
Het VINTERFEST-servies is een van de producten uit de nieuwe collectie. Wil je deze kerst uitpakken met de tafel? Dit servies kun je goed combineren met je eigen servies, maar voegt toch net wat meer kerstsfeer toe. Zeker wanneer je ook wat van die leuke rendieren en kleine kerstmannetjes op tafel zet.

Ook aan de kinderen is gedacht. De nieuwe collectie bevat een leuk koksmutsje en schortje voor de kinderen die ze kunnen gebruiken bij het bakken met de vrolijke bakvormpjes.

Zeg je kerst, dan zeg je natuurlijk cadeautjes. Elk jaar gaan er weer rollen cadeaupapier doorheen. Hartstikke zonde. Daarom komt Ikea deze winter met duurzame inpakoplossing. Geen inpakpapier, maar een leuk blik of een leuke theedoek. Heb je na het uitpakken ook nog wat aan.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron en beeld: Ikea

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien