Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Internet gaat los: deze lifehack maakt knoflook pellen een appeltje-eitje

Het pellen van teentjes knoflook kan best een lastig en tijdrovend klusje zijn. Gelukkig komt een Canadese vrouw nu met een handige lifehack.

Valentina Pestilene deelt op Twitter een video waarin ze zonder enige moeite alle teentjes gepeld uit de knoflookbol verwijdert. Het internet gaat helemaal los.

Advertentie

Beste methode
Valentina steekt een mesje in een teentje knoflook en trekt ‘m zó los van de knoflookbol. Binnen enkele seconden verwijdert ze elke teen – zonder velletjes. “Voor iemand die veel Koreaans eten maakt, is dit de beste methode om knoflook te pellen”, schrijft ze bij het filmpje.

Verbaasd
Er gaat voor veel mensen een wereld open na het zien van de video. Aan de reacties te zien vonden veel mensen het pellen van knoflook een vervelend klusje en wisten ze niet hoe je makkelijk en snel je knoflook eigenlijk kan pellen. Dit filmpje komt dan ook als geroepen. “Mijn leven is voor altijd veranderd”, schrijft iemand zelfs bij het filmpje.

De video is inmiddels al miljoenen keren bekeken en duizenden keren geliket en gedeeld.

Werkt dit trucje niet zo makkelijk bij jou? Dan kun je de teentjes knoflook altijd nog op deze handige manier pellen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: The Sun. Beeld: iStock

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien