Stijlvolle designertas van € 295,- voor € 79,95!

Zoek binnen:

Serie 'Judas' is amper te volgen om déze knullige reden

Bijna 1,2 miljoen mensen keken gisteravond naar de eerste aflevering van de nieuwe RTL- en Videolandserie ‘Judas’. De aftrap van de serie die is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder, verliep alleen niet helemaal vlekkeloos.

Het plat Amsterdams was zonder ondertiteling namelijk amper te verstaan.

Advertentie

Wat zeggie?
Het acteerwerk van hoofdrolspelers Rifka Lodeizen (Astrid Holleeder) en Gijs Naber (Willem Holleeder) werd de hemel in geprezen, maar de verstaanbaarheid van de plat Amsterdams pratende personages was volgens velen ver te zoeken. “Echt niet te verstaan”, reageerde iemand. Een ander: “Ondertiteling misschien een tip?” En: “Wat is het geluid slecht.” Veel kijkers besloten daarom via teletekst de ondertiteling voor doven en slechthorenden aan te zetten. Dat hielp gelukkig.

Korte storing
Naast het ontbreken van ondertiteling kampte ook het on demandplatform van Videoland – dat sinds vorig jaar onderdeel is van RTL Nederland – met een korte storing. Het videoplatform heeft nog niet gereageerd, maar waarschijnlijk heeft de storing te maken met een capaciteitsprobleem. De dienst zou de half miljoen abonnees niet aankunnen. Ook bij het online gaan van het programma Temptation Island VIPS was de dienst namelijk langere tijd onbereikbaar voor abonnees.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien