Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Serie 'Judas' is amper te volgen om déze knullige reden

Bijna 1,2 miljoen mensen keken gisteravond naar de eerste aflevering van de nieuwe RTL- en Videolandserie ‘Judas’. De aftrap van de serie die is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder, verliep alleen niet helemaal vlekkeloos.

Het plat Amsterdams was zonder ondertiteling namelijk amper te verstaan.

Advertentie

Wat zeggie?
Het acteerwerk van hoofdrolspelers Rifka Lodeizen (Astrid Holleeder) en Gijs Naber (Willem Holleeder) werd de hemel in geprezen, maar de verstaanbaarheid van de plat Amsterdams pratende personages was volgens velen ver te zoeken. “Echt niet te verstaan”, reageerde iemand. Een ander: “Ondertiteling misschien een tip?” En: “Wat is het geluid slecht.” Veel kijkers besloten daarom via teletekst de ondertiteling voor doven en slechthorenden aan te zetten. Dat hielp gelukkig.

Korte storing
Naast het ontbreken van ondertiteling kampte ook het on demandplatform van Videoland – dat sinds vorig jaar onderdeel is van RTL Nederland – met een korte storing. Het videoplatform heeft nog niet gereageerd, maar waarschijnlijk heeft de storing te maken met een capaciteitsprobleem. De dienst zou de half miljoen abonnees niet aankunnen. Ook bij het online gaan van het programma Temptation Island VIPS was de dienst namelijk langere tijd onbereikbaar voor abonnees.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: ANP

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien