Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Libelle is op zoek naar vrouwen met prachtig haar

Een bekend gezegde luidt ook wel: ‘als je haar maar goed zit’. Ben jij gezegend met prachtig haar? Kort of juist lang? Dan is Libelle misschien wel op zoek naar jou. 

Voor een kapselproductie in samenwerking met Rob Peetoom is Libelle op zoek naar leuke, fotogenieke vrouwen met mooi haar. Heb je kort haar, een lob (halflange bob), een pony of lang haar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Advertentie

Je haar zal voor de fotoshoot niet geknipt of gekleurd worden, alleen gestyled. De shoot zal plaatsvinden op maandag 28 en dinsdag 29 januari 2019 in een fotostudio in het centrum van Amsterdam. In totaal duurt het ongeveer twee uur.

Geef je snel op
Ben jij fotogeniek, heb je mooi haar en wil jij met je foto’s in de Libelle komen te staan? Vul dan onderstaand formulier in en upload na het invullen een recente foto in kleur waar je haar goed zichtbaar is. Laat bij opmerkingen je voorkeursdatum weten. Aanmelden kan tot 25 januari 09.00 uur.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien