Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Man probeert kat uit boom te redden en dan gebeurt er dít

De brandweer in Winschoten heeft gisteravond een man die een kat wilde redden uit een hoge boom moeten halen. De ‘redder’ in nood bleef steken op zo’n 15 meter hoogte.

Hij klom niet meer verder, maar durfde ook niet meer naar beneden, meldt RTV Noord.

Advertentie

De kat van de buren in jouw tuin? Tuinvlogger Loes heeft de oplossing in bovenstaande video!

25 meter hoogte
Het kostte de brandweer bijna een uur om de man veilig gezekerd naar beneden te brengen. De kat zat al een paar dagen in de kastanjeboom en was door alle consternatie nog verder geklommen, naar zo’n 25 meter hoogte.

Kattenvoer
De brandweer heeft een uur lang geprobeerd de kat met water uit de boom te spuiten. Beneden stonden mannen met een kleed klaar om het beest op te vangen. Dat lukte niet. Uiteindelijk is op de grond kattenvoer neergezet in de hoop dat het dier zelf naar beneden komt.

 

Bron: NOS, Beeld: 112Groningen/JeroenBos

Lees meer

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien