Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Bij deze budgetketen kun je nu een echte kattenvilla op de kop tikken

Waarom zou je je kat in een simpel mandje laten slapen als het beestje ook een eigen woning kan krijgen? Een riant optrekje, waar jouw eigen huis zowat bij in het niet valt?

Dat moet budgetketen Lidl gedacht hebben bij het ontwerpen van hun nieuwste aanbieding die álle kattenvrouwen sowieso willen hebben: de kattenvilla. Het betreft een woonhuis in de stijl van een speelhuis voor kinderen. Je plaatst het gewoon in de tuin en bezorgt daarmee jouw kat de beste dag van zijn of haar leven.

Advertentie

Briljante kattenvilla
Je moet er wel een beetje diep voor in de buidel tasten, aangezien het huis €89,99 kost. Maar dan heb je wel wat. Zoals op de website te lezen valt, is de villa gemaakt van stevig hout en bedekt met dakvilt, zodat het huisje beschermd is tegen de regen.

Luxe optrekje
Mocht jouw kat niet buiten komen, kun je de villa ook gewoon ín je eigen huis plaatsten. De kattenvilla is voorzien van 6 openingen, 3 verdiepingen, een kattenhangmat én een kattenbedje. Het optrekje is 109 centimeter hoog en 59 centimeter breed en te bestellen in de webshop van Lidl.

Kattenhaar van kleding en meubels verwijderen?

 

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Beautity & Lidl. Beeld: Lidl

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien