Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Déze kerstballen uit de kerstcollectie van Primark zijn nu al een grote hit

De echte kerstliefhebbers kunnen niet wachten tot ze de boom weer neer kunnen zetten. Een keer je boom anders decoreren? Deze kerstballen van Primark zijn nu al een grote hit. En ze doen het heel leuk met de kerstballen uit de video.

De kerstaccessoires liggen bij Primark alweer bijna in de winkels. De modeketen heeft al een aantal beelden van die collectie gedeeld en de kerstballen uit die collectie zijn al een succes voor ze in de winkels liggen. Het zijn namelijk niet zomaar ballen, maar Disney-kerstballen. Het is niet bekend of de kerstballen met ondere andere Minnie Mouse-oren ook in Nederland verkocht gaan worden, maar dat is vaak met grote collecties als deze wel het geval. Anders zouden we er bijna een tripje naar Engeland voor over hebben:

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flaironline.nl. Beeld: iStock.

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien