Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Hoe gekker, hoe beter: dit is dé kerstballentrend van 2020

De leukste tijd van het jaar staat bijna voor de deur. Dit jaar zal het waarschijnlijk anders zijn dan voorgaande jaren. Om er tóch een feestje van te maken, haal je deze hi-la-rische kerstballentrend in huis. Valt er dit jaar toch nog wat te lachen tijdens Kerst! 

Advertentie

Fred kan de boom in

Als je dit jaar voor echte parels in je boom wilt gaan, dan zit je met de Shoeby X Fred van Leer collectie wel goed. Wie Fred van Leer een beetje kent, weet dat je met hem kunt lachen, dus ook met zijn ballen. De kerstballen van Fred zijn stuk voor stuk gemaakt van echt glas en met de hand geblazen. Met als pronkstuk van de collectie: de Fred-bal. Een glazen miniatuurweergave van de modestylist in zijn signature look: een Louis Vuitton jas, wit overhemd, jeans en loafers. Maar ook zijn bekende uitspraak ‘Roekoe Roekoe’ wil je natuurlijk in de boom hangen.

Fred van Leer kerstbal Roekoe Roekoe Flamingo kerstbal Shoeby

Kerstballen om te smullen

Ook de cadeauwinkel Flying Tiger pakt dit jaar weer uit en gaat voor een reeks kerstballen waarmee je met een lach naar je boom kijkt. Vergeet de standaard kerstbal, je boom is tegenwoordig pas echt compleet met een croissant en hotdog. Of wat dacht je van een Lucky Cat? Oh, en extra mooi: ze zijn ook niet heel duur, dus je kunt je hele boom behangen met deze lekkernijen.

Een gouden kerst

Nu de boom al gevuld is met de o-zo-foute Fred-bal en een aantal lekkernijen, kunnen kerstliefhebbers ook dit jaar hun hart ophalen bij Hema. Dit jaar geen tompouce of rookworst, maar een kerstman op een raket, een uil met gigantische ogen en een eekhoorntje die eikels verzameld. Gegarandeerd kerstballen waarbij een glimlach op je gezicht wordt getoverd!

Hema kerstbal Hema kerstbal Hema kerstbal

Zelf je kerstboom pimpen doe je zo:

Bron: Shoeby, Hema & Flying Tiger. Beeld: Shoeby x Fred van Leer.

Lees meer

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien