Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Déze kerstboomtrend zagen wij niet aankomen

Nog even, en we ‘mogen’ weer een kerstboom in ons huis planten. Dit jaar niet zo’n zin in een traditionele naaldboom? Dan is déze trend voor kerst misschien wat voor jou. 

In plaats van een naaldboom kopen, duik je even de groenteafdeling van de supermarkt in… en koop je een paar ananassen.

Advertentie

Een fles wijn cadeau geven? Versier ‘m als een ananas! In bovenstaande video zie je hoe.

Oh ananas, oh ananas!
Eh, wat heeft een zomerse vrucht als een ananas te maken met kerst, horen we je denken. Vrij weinig, behalve dat je het nét zo leuk kunt versieren! Want aan de stevige bladeren op de top van een ananas kun je makkelijk wat kerstballen, lampjes en mini-slingers hangen. En dat zorgt voor een hartstikke vrolijk gezicht in huis. Kijk maar:

Een bericht gedeeld door Me (@lasvegaschik) op

Snel opeten
Leuk natuurlijk, zo’n ananas als mini-kerstboom. Maar als je ‘m ook nog wilt eten, is die versiering maar van korte duur. Een ananas is kort houdbaar, omdat ‘ie rijp geoogst wordt. Daarom moet je ‘m binnen 1 week toch zeker wel oppeuzelen. Wil je tóch die vrolijke uitstraling van een ananas in je kerstversiering verwerken? Déze creatievelingen doopten hun kerstboom om tot een ananas:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bron: Country Living. Beeld: iStock, Instagram

BEKIJK OOK:

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien