50% korting op dagentree bij verschillende wellness resorts >

Zoek binnen:

Je hangt je kerstlichtjes altijd al verkeerd in de boom en zó moet het wel

Vanavond viert de sint zijn verjaardag en morgen vertrekt hij weer naar Spanje. Dat betekent dat we morgen alle kerstversiering van zolder mogen halen. Maar dit jaar pakken we het wel wat anders aan met de kerstlichtjes.

Wanneer je iets al je hele leven op een bepaalde manier doet, betekent dat niet dat dit ook de juiste manier is. In dit geval hebben we het over het versieren van de kerstboom en vooral over de lichtjes. We hangen de lichtjes namelijk al die tijd al verkeerd in de boom en wanneer we het anders zouden doen, heb je ook veel minder lichtjes nodig.

Advertentie

Verticaal
Bijna iedereen hangt de lichtjes horizontaal in de boom, maar volgens een Amerikaanse ontwerper kun je de lichtjes beter verticaal in de boom hangen. Op deze manier hangen er van boven tot onder lichtjes in de boom én raken de rijen lichtjes ook niet met elkaar in de knoop.

Verdelen
De ontwerper raadt aan om bovenaan de boom te beginnen met het uiteinde van de lichtjes dat geen stekker heeft. Hang de lichtjes van boven naar beneden in de boom en verplaats het snoer een aantal centimeter voordat je het snoer weer omhoog haalt. Herhaal dit tot de hele boom bedekt is met lichtjes. Niet helemaal duidelijk? Bekijk dan deze video om te zien hoe je de lichtjes het handigst in je boom hangt:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Finally got our tree and decorated it 🎄 #treeontree #golddeers #redsparklyballs #verticallights #besttree #redandgold

Een bericht dat is gedeeld door @ yarilovee op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Womanshealthmag.com. Beeld: iStock.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien