Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dít zijn kersttrends van 2020: haal buiten naar binnen

De een kan niet wachten tot het weer zomer is, terwijl anderen juist blij zouden zijn met de eerste nachtvorst. Want: kouder weer betekent bíjna Kerst. Nou ja, nog niet helemaal, maar hier hebben in in ieder geval alvast een mooie kersttrend voor je. Je kunt er maar beter op tijd mee beginnen. 

Als wij aan Kerst denken dan zien we wandelingen voor ons met de familie door mooie dennenbossen en met prachtige rode besjes aan de struiken. Die kleuren vinden we ook dit jaar weer terug in ons interieur. Koop of pluk een paar mooie takken en zet ze in verschillende vazen, decoreer de tafel ermee, maak een krans van verschillende soorten of pak je cadeautjes er mee in. Een garantie voor een echt kerstgevoel.

Advertentie

Tijd voor cadeautjes

Soms is het inpakken van de cadeautjes nog leuker dan het geven ervan. Maak daarom een extra feestje van je pakjes met mooie takken uit de natuur in combinatie met mooi pakpapier en linten. En dat staat ook nog eens heel mooi onder de kerstboom: wat wil je nog meer.

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Beeld: iStock

Lees meer

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien