Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

Dít vonden kijkers van de eerste aflevering van 'DanceSing'

Ruim 700.000 mensen keken gisteravond naar de eerste aflevering van ‘DanceSing’, de nieuwe talentenshow van SBS6 waarin kandidaten zowel zang- als danstalent in huis moeten hebben.

De gevreesde mening van tv-recensent Angela de Jong kan Gordon maar beter niet lezen, maar kijkers, die waren verrast en eigenlijk best wel enthousiast over de nieuwe talentenjacht.

Advertentie

13-in-een-dozijn
Volgens De Jong is al het nieuws – het decor, de juryleden, de kandidaten – er na vijf minuten wel vanaf. “Wat overblijft is gewoon de zoveelste, 13-in-een-dozijn Talpa-show met weinig verrassende juryleden als Gordon, Trijntje en Timur, flauwe grappen, obligate praatjes van presentatoren Johnny de Mol en Romy Monteiro en zogenaamde ‘talenten’ die oude bekenden blijken die kennelijk standaard door Talpa worden gebeld zodra er weer iets nieuws is bedacht,” schrijft ze in haar dagelijkse column in het AD.

Geweldig programma
Kijkers zijn iets milder gestemd en geven het programma een eerlijke kans. “Ik vind het eigenlijk best een goed nieuw concept”, zegt iemand. Een ander: “Geweldig programma!” Nog iemand: “Kan niet wachten op de bootcamps.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: SBS6

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien