Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Kijkers 'The Voice Senior' snappen niks van Marco Borsato

Ruim 1,3 miljoen mensen zaten er gisteravond klaar voor; the knockouts van The Voice Senior. In de derde aflevering van het seizoen streden de kandidaten om een felbegeerd plekje in de liveshows. Na het verpletterende optreden van Frits (66) vorige week, dachten zijn fans: kat in het bakkie. 

Viel dat even tegen.

Advertentie

Het team van Marco Borsato bestond tot gisteravond uit 4 zangers; Josée, Steve, Frits en René. Allemaal zongen ze de sterren van de hemel. “Je was vandaag je beste zelf”, complimenteerde Marco Steve met zijn vertolking van Wonderful World. Ook Josée maakte indruk met haar versie van De Troubadour. Tóch nam Steve haar plek op de stoel in en namen we afscheid van Josée.

Visitekaartje
Dan was daar Frits, die met Book of Love wederom de harten van het publiek en de kijkers thuis veroverde. Plús dat van Marco. “Wat je vandaag gedaan hebt, was een visitekaartje voor jezelf.” Als laatste betreedt René het podium. Ook hij doet het fantastisch. “Ik vond je heel goed vandaag”, complimenteert Marco hem. Op de vraag of er een stoel voor hem bij is vanavond antwoordt Marco: “Heel simpel: ja!”.

Weloverwogen keuze
Presentatrice Lieke van Lexmond slaat een arm om René heen. “Je staat in de finale van The Voice Senior! Maar achter je zitten twee mensen die het nu licht benauwd hebben.” Lieke kijkt naar Marco: “Dit is niet makkelijk voor je.” Marco: “Nee, dat is het zeker niet. Maar als ik een keuze maak, doe ik dat weloverwogen. Als ik alles bij elkaar optel, moet ik René op de stoel zetten van… van Frits.” René en Steve gaan door, Frits moet naar huis. Zijn fans snappen er helemaal niks van:

(Tekst gaat door onder tweets)

Team Frits
Frits loopt verslagen het podium af. “Klote, als ik het heel eerlijk moet zeggen. Jammer, gewoon jammer. Maar we gaan verder. De wereld vergaat niet.” Zo is het Frits. Dus blijf vooral zingen en breng gewoon zelf een album uit!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: RTL

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien