Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Heb je kinderen? Dít trucje maakt het opruimen een stuk makkelijker

Barbieschoentjes tussen de bankkussens, een badeendje onder je kussen en lego op de badkamervloer; het hebben van kinderen is leuk, maar het opruimen na een lange speeldag kan een behoorlijke klus zijn.

Gelukkig wordt het opruimen met het volgende trucje een stuk makkelijker en sneller.

Advertentie

Boodschappentas
Voor dit trucje heb je voor elke kamer een boodschappentas of andere ruime tas nodig. Loop een rondje door het huis met de tassen aan je arm en gooi alles in de juiste tas: de barbieschoentjes in de slaapkamertas, de lego in de speelkamertas en het badeendje in de badkamertas. Ga zo het hele huis door en breng vervolgens de juiste tas naar de juiste kamer en laad daar de tas weer uit.

Zo wordt speelgoed opruimen heel eenvoudig
Zo heb je binnen no time alles weer op z’n plek. Opruimen was nog nooit zo makkelijk!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Goed gevoel. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien