Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Oeps! Moeder bakt heel ongepaste koekjes voor zoons eerste verjaardag

Voor de eerste verjaardag van je kind, haal je natuurlijk alles uit de kast. Zo ook mama Jen, met koekjes. Dat pakte hi-la-risch uit. 

Omdat haar zoontje 1 wordt, bereidde de Amerikaanse moeder 1-vormige koekjes. Maar de daadwerkelijke output was lichtelijk, eh… kinky.

Advertentie

Hmmm, check in bovenstaande video hoe je een fudge van witte Kinder Bueno maakt!

Zwoegen op 189 koekjes
Jen stoomde het koekjesdeeg al een maand voor haar zoons verjaardag klaar, omdat ze zo druk was. Met een oud vormpje maakte ze 189 koekjes en vroor ze vervolgens in. Toen zag het er nog prima uit. Maar eenmaal weer ontdooid, waren het duidelijk geen 1’tjes meer.

Dirty mind
De man van de fanatieke bakster wist direct te vertellen waar de koekjes nu wél op leken. Piemels, ja. Hij deelde een foto van het resultaat op Twitter en met hem waren er nog genoeg mensen die zijn dirty mind deelden. Jen daarentegen, ziet het nog steeds niet. Alhoewel: “Ik weiger toe te geven en het te zien.”

Zonde om weg te gooien
189 koekjes zomaar in de prullenbak smijten zou een doodzonde zijn, dus Jen is gewoon nog van plan om ze uit te delen op hun zoontjes verjaardagsfeestje. Wél overweegt ze om ze in leuke zakjes te stoppen, die niet doorschijnend zijn. Verstandig, Jen.

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mashable. Beeld: iStock, Twitter

Lees meer

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien