Cadeautip: 4-delige My-Jewellery sieradenset voor € 39,95

Zoek binnen:

Dit Nederlandse vliegveld behoort tot één van de klantonvriendelijkste ter wereld

Als je uit het zuiden des lands komt, is het het hartstikke handig om een vliegveld als Eindhoven airport om de hoek te hebben. Als het gaat om klantvriendelijkheid is het echter minder goed nieuws. 

Eindhoven scoort namelijk schrikwekkend hoog op de ladder van meest klantonvriendelijke vliegvelden ter wereld. Dat concludeert het technologiebedrijf Airhelp. Zij staan klanten juridisch bij in vertraagde, geannuleerde en overboekte vluchten. En precies daar wringt ‘m de schoen.

Advertentie

Punctualiteit
Want hoewel Eindhoven nog best aardig scoort qua winkel- en eetgelegenheden, gaat het mis qua punctualiteit. Het vliegveld haalt hier 4,90 van de 10 punten. Dat brengt het gemiddelde van het vliegveld terug naar een schamele 5,92. Alleen het vliegveld van Koeweit en Lissabon doen het nog slechter.

Athene
Voor de beste luchthaven ter wereld moet je wel een stukje vliegen. Dat is namelijk Hamad International Airport in Qatar, gevolgd door luchthaven Haneda in Tokyo. Iets dichterbij huis gooit de internationale luchthaven van Athene ook hoge ogen.

En laat Griekenland nou net een heer-lijk vakantieland zijn:

8-daags arrangement naar Zakynthos
8-daags arrangement naar Zakynthos
449

Bron: HLN.be. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien