Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Met dit kledingstuk maak je héél makkelijk de verwarming stofvrij

Nu het buiten koud is, zetten we binnen de verwarming graag een standje hoger. Maar als de achterkant vol stof zit, kan de verwarming niet optimaal z’n werk doen. Gelukkig bestaat daar een handig trucje voor. 

Wanneer er teveel stof achter de verwarming zit, werkt de verwarming niet goed en wordt het niet snel warm binnen. De stof zorgt ervoor dat de warmte niet goed vrij kan komen. Maar de verwarming zit vaak zo dicht op de muur, dat je er maar lastig bij kunt. De oplossing is vrij simpel en ligt waarschijnlijk gewoon in je kledingkast tussen de onderbroeken en sokken.

Advertentie

Statisch
Om de verwarming binnen een paar seconden stofvrij te maken, heb je namelijk alleen maar een panty nodig. Kies hiervoor een oude panty en hang ‘m achter de verwarming. Door de panty een beetje heen en weer te bewegen, wordt ‘ie statisch. Hierdoor plakt de stof aan de panty en is de verwarming in no-time stofvrij. Je kunt eventueel de panty onder de verwarming weer vastpakken, waardoor je de achterkant van verwarming nóg makkelijker schoon krijgt.

Rekening
Naast dat het schoonmaken van de verwarming zorgt voor een schoner en frisser huis, zorg je er ook voor dat de verwarming minder hard hoeft te werken om het binnen warm te krijgen. Hierdoor zal de energierekening aan het eind van het jaar ook nog eens wat lager zijn. Dus hup, aan de slag!

Heb je je oude panty’s gebruikt voor het stofvrij maken van de verwarming en heb je daardoor weer een paar nieuwe nodig? Wij hebben de fijnste voor je op een rijtje gezet: 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Eigen huis & tuin. Beeld: iStock

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien