Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Ondeugende kleinzoon bakt koekjes met zijn oma en is grote hit op TikTok

TikTok, een sociale media-app waarmee korte video’s gemaakt en gedeeld kunnen worden, levert soms hilarische beelden op. Zo ook deze oma die koekjes probeert te bakken met haar saboterende kleinzoon. 

De kleine Cade met koksmuts is wat je zegt een échte zoetekauw, gezien zijn grote drang en grijpgrage handjes om alle ingrediënten zo snel mogelijk op te eten.

Advertentie

Gelukkig kan zijn oma er, tussen al het geworstel door, wel om lachen.

Oma top TikTok

De video van de peuter werd op zijn eigen TikTok-kanaal zo’n 9500 keer bekeken, maar een doorplaatsing via het kanaal van een zekere Bartstoolsports bracht hem nog eens – op het moment van schrijven – 2,3 miljoen kijkers op. Maar niet al die miljoenen mensen denken er hetzelfde over: waar de één de kwajongen enorm schattig vindt, is de ander boos dat hij niet goed naar zijn oma luistert.

De reacties gaan van: ‘Een corrigerende tik is hier hard nodig’, en ‘Die had ik allang achter het behang geplakt’, tot mensen die in een deuk liggen en schrijven: ‘Geweldig, dat is een volhoudertje. Die komt er wel.’

Aan eetlust heeft dit jongetje geen gebrek, maar heeft jouw (klein)kind dat wel? Gezinsvlogger Doortje legt in deze video uit hoe je ervoor zorgt dat je kinderen meer lusten – óók groenten:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: TikTok. Beeld: iStock

Lees meer

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien