Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Waarom mensen wereldwijd massaal een knuffelbeer bij het raam zetten

Heb jij al een knuffelbeer bij de ramen van je buren gespot, als je nog een blokje om mag maken? Dan doen zij mee aan een heel leuke actie.

Overgewaaid vanuit Australië en Engeland.

Advertentie

Kleine speurtocht

Een blokje om maken is al een feest in deze coronacrisis (als je geen ziekteverschijnselen hebt, tenminste). Voor jonge kinderen is het misschien wel extra moeilijk om binnen te blijven in de coronacrisis. Niet naar school, geen vriendjes over de vloer en misschien niet buitenspelen. Het enige dat kan, is een klein blokje om. Daarom is er een initiatief bedacht om een kleine speurtocht voor kinderen te beginnen.

Knuffelberenjacht

De knuffelberenjacht is gebaseerd op het populaire prentenboek Wij gaan op berenjacht van kinderboekenschijver Michael Rosen en illustrator Helen Oxenbury. Het werkt als volgt: zet een knuffelbeer bij je raam zodat kinderen deze kunnen zien als ze langslopen. Een map met deelnemende huizen vind je hier. Een kleine disclaimer: dit initiatief is bedoeld om een (korte) wandeling in je eigen buurt leuker te maken. Ga dus niet in andere plaatsen op jacht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROB-tv (@rob.televisie) on

Kleine held naait 365 knuffels per jaar voor zieke kinderen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Locaties beren. Beeld: iStock

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien