Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Déze koffiereclame vliegt om een prachtige reden het internet over

Reclames die je buikpijn van het lachen bezorgen of reclames waar je een traantje bij wegpinkt omdat ze zó raak zijn: af en toe komt er eentje voorbij die je niet snel meer vergeet. Momenteel vliegt een mooie koffiereclame van Douwe Egberts wereldwijd het internet over.

We kunnen je natuurlijk uitgebreid vertellen wat er in de video gebeurt. Maar als je de reclame ziet, snap je meteen waarom de reacties zo lovend zijn:

Advertentie

Zo puur

Een Twitteraar spotte de prachtige koffiereclame een paar dagen geleden op de Belgische televisie en plaatste de beelden online. Al gauw kreeg de video duizenden likes, talloze reacties en hebben inmiddels miljoenen mensen de reclame gezien. “Bedankt voor het delen. Dit heeft m’n dag helemaal goedgemaakt”, reageert iemand. “Zo puur dat ik ervan moet huilen”, schrijft iemand anders.

Libelle’s Eva testte koffiescrub: “Mijn huid is superzacht, maar ik ben ook sceptisch”:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien