Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Déze koffiereclame vliegt om een prachtige reden het internet over

Reclames die je buikpijn van het lachen bezorgen of reclames waar je een traantje bij wegpinkt omdat ze zó raak zijn: af en toe komt er eentje voorbij die je niet snel meer vergeet. Momenteel vliegt een mooie koffiereclame van Douwe Egberts wereldwijd het internet over.

We kunnen je natuurlijk uitgebreid vertellen wat er in de video gebeurt. Maar als je de reclame ziet, snap je meteen waarom de reacties zo lovend zijn:

Advertentie

Zo puur

Een Twitteraar spotte de prachtige koffiereclame een paar dagen geleden op de Belgische televisie en plaatste de beelden online. Al gauw kreeg de video duizenden likes, talloze reacties en hebben inmiddels miljoenen mensen de reclame gezien. “Bedankt voor het delen. Dit heeft m’n dag helemaal goedgemaakt”, reageert iemand. “Zo puur dat ik ervan moet huilen”, schrijft iemand anders.

Libelle’s Eva testte koffiescrub: “Mijn huid is superzacht, maar ik ben ook sceptisch”:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: iStock

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien