Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Kopers verbaasd door huis dat zó in de verkoop is gezet

De huizenmarkt staat zo erg op zijn kop dat het vinden van een droomhuis onmogelijk lijkt. Als koper moet je hier en daar wat consessies doen, maar het huis moet ook niet te veel gebreken hebben.

Op Funda duikt deze week een huis op in Dordrecht waar een heel heftig verhaal achter schuilt. Het huis is vorig jaar juni namelijk volledig afgebrand en staat nu in de huidige onbewoonbare staat te koop.

Advertentie

Schade
Op de foto’s van de huis is te zien dat er weinig over is van de woning. Van het plafond tot de tegels in de wc: alles is zwart en gesmolten. Daarover valt te lezen in de advertentie: “Deze ruime eengezinswoning (voormalig boven- en benedenwoning) is getroffen door brand en wordt in de huidige onbewoonbare staat te koop aangeboden. Door de schade die is ontstaan is het helaas niet mogelijk de woning te bezichtigen.”

Reacties
Het huis zou dus helemaal verbouwd moeten worden en daar is volgens de makelaar zo’n 175.000 euro voor nodig. Toch zou de makelaar de eerste reacties al binnen hebben. Waltmann Makelaar zegt in een reactie tegen het AD: “Vaak worden dit soort woningen door handelaren opgekocht, die kunnen het dan opknappen.”

Bekijk de advertentie op Funda.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: ANP

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien